folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Windows 8.1 Hyper V Sanal İşletim Sistemi

Windows 8.1 Hyper V Sanal İşletim Sistemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek

bu söylediğim sanal işletim sistemini kurduktan sonra içinde virüslü / trojanli / logger içeren exe dosyalarını çalıştırıp . deneme yapsak . asıl sistemimize bulaşma ihtimali sizce var mıdır?

daha iyi bir dünya için ne yapıyorsun?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek

bunu bende merak edıyorum

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

arkadaşlar sanal işletim sisteminizde yaptığınız şey orada kalır tabi siz ağ paylaşımını kapatırsınız sanal işletim sürücüsünden hiç bir sorun olmaz hatta temiz halini snap alırsınız istediginiz kadar trojan sokun 5 dakikada ilk haline döndürürsünüz .

ağ paylaşımını kapatın dememin sebebi ağdan yayılan virüsler için .

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam çok ekstrem bir durum olmadığı sürece bulaşma olmaz. Ama sen gene de mesela mini xp tarzı bir işletim sistemini virtualbox a kurup içine sandboxie yükle onun içinde çalıştır.

Çünkü bazı crypterlarda falan anti virtualbox ibaresi oluyordu tam işleyişini bilmiyorum ama.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

C'yi D'yi virtualbox ile paylaşıma açarsan ve

yazma koruması yoksa C'deki D'deki exe'lere virüs bulaşması pek de zor olmaz

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falcon
    falcon's avatar
    Erkek

Hyperv de olmaz crypterlarda anti hyperv korumasi henuz uretilmedi sadece denerken Windows güvenlik duvarı acik olsun  asil makinanin sanalinda dosya paylasimini kapat sıkıntı olmaz

Vurur yüze ifadesi Hyper-V sistemcilerin bitanesi
Toplam Hit: 885 Toplam Mesaj: 6