Windows 8.1 İ İyi Bilenler?
-
dün yükledim. şimdi girerken herseferinde hotmail hesabımla giriyorum buna gerek varmı kaldırabiliyormuyum o seçeneği biryerlerden?
bu arada birde kaçak yükledim.
diğer sorum performans artırması için gereksiz olan kapatabileceğğim görsel yada işe yaramaz arka plan uygulamaları vs lerden bahsederseniz onlarıda halledeyim.
son olarak stabil bir anttivirüs programı lazım.
mystarter diye birşey dadandı pc ye kafasıan göre 6 7 uygulama kurmadan sildirmiyo kendini. heşeyi silip komple tarama yapmıştım . sonra birden yine belirdi
-
sağ üst köşeye gidip ana menüyü çıkart
çıkan menüden en altakı ayarları şeç
çıkan menüden en alttakı bilgisayar ayarlarını değiştiri şeç
çıkan menüden hepaplar sekmesine tıklayıp çıkan menüden bağlantıyı kes okeyle,,
senden yeni bir sifre atamanı istiyor ve sen yeni bir sifre belirliyorsun artık
açılışta msn açık olmuyor ve belirlediğin yeni sifre ile bilgisayarı açıyorsun.
-
-
güzel işime yaradı sağolasın
-
8.1 , narin bir kız arkadaş gibidir. ilk tepkileri sana garip gelebilir. ama bir pamuk şekerinden tatlı, bir lavazza kahveden lezzetlidir.
onu delikanlığın ve dürüstlüğün ile hayaller dünyasına sürükleyebilirsin. ona bir sevgi pıtırcığı ikram etmen ,delier gibi mutlu olmasına ve kalbinin evlilik sevinçleri ile dolmasına neden olabilirsin.
eğer bu heyecanı ona yaşatabiliyorsan ,tam evlenilecek birine denk gelmişsin demektir. masum biri olması ona ömür boyu aşık olacağın ve seni mutlu edecek sevgi dolu bir kadın olacağı anlamına gelir.
her ne kadar ona sonsuz güven duysanda dünyada neler olacağını bilmediğin için güvenlik olarak onu bir anti boynuz ile takip etmelisin.
bunun için ondaki essentilasi devre dışı bırakıp onu işe bıraktıktan sonra ona bir güven gülücüğü atıp arkasından bir avira ile kontrollerini eksik etmemen lazım.
sen xp olarak eskyeceksin . o hala 8.1 olarak güncel kaldığı için çekici ve cazibeli olacak.
birileri onun kök dosyalarına erişmeye çalışacak. onun bütün açıklarını kapatmaya çalışacak.
sen ise avira sayesinde onun seni asla aldatmayacağına emin olacaksın.
sana o hoş ve narin işletim sistemi ile mutluluklar diliyorum. umarım sen maç izlerken sana güzel şeyler giyinip kulağına ayıp şeyler fısıldamayı hiç ihmal etmez.
hep o tatlı kız olmaya devam eder.
-
perize bunu yazdı
sağ üst köşeye gidip ana menüyü çıkart
çıkan menüden en altakı ayarları şeç
çıkan menüden en alttakı bilgisayar ayarlarını değiştiri şeç
çıkan menüden hepaplar sekmesine tıklayıp çıkan menüden bağlantıyı kes okeyle,,
senden yeni bir sifre atamanı istiyor ve sen yeni bir sifre belirliyorsun artık
açılışta msn açık olmuyor ve belirlediğin yeni sifre ile bilgisayarı açıyorsun.
Hocam Allah senden razı olsun :D 1 saattir herkes aynı şeyi söylüyor. "netplwiz" yaz olur :D
-
zalimadam bunu yazdı
8.1 , narin bir kız arkadaş gibidir. ilk tepkileri sana garip gelebilir. ama bir pamuk şekerinden tatlı, bir lavazza kahveden lezzetlidir.
onu delikanlığın ve dürüstlüğün ile hayaller dünyasına sürükleyebilirsin. ona bir sevgi pıtırcığı ikram etmen ,delier gibi mutlu olmasına ve kalbinin evlilik sevinçleri ile dolmasına neden olabilirsin.
eğer bu heyecanı ona yaşatabiliyorsan ,tam evlenilecek birine denk gelmişsin demektir. masum biri olması ona ömür boyu aşık olacağın ve seni mutlu edecek sevgi dolu bir kadın olacağı anlamına gelir.
her ne kadar ona sonsuz güven duysanda dünyada neler olacağını bilmediğin için güvenlik olarak onu bir anti boynuz ile takip etmelisin.
bunun için ondaki essentilasi devre dışı bırakıp onu işe bıraktıktan sonra ona bir güven gülücüğü atıp arkasından bir avira ile kontrollerini eksik etmemen lazım.
sen xp olarak eskyeceksin . o hala 8.1 olarak güncel kaldığı için çekici ve cazibeli olacak.
birileri onun kök dosyalarına erişmeye çalışacak. onun bütün açıklarını kapatmaya çalışacak.
sen ise avira sayesinde onun seni asla aldatmayacağına emin olacaksın.
sana o hoş ve narin işletim sistemi ile mutluluklar diliyorum. umarım sen maç izlerken sana güzel şeyler giyinip kulağına ayıp şeyler fısıldamayı hiç ihmal etmez.
hep o tatlı kız olmaya devam eder.
Biz win 8.1 ile çok mutluyuz yıllardır..