Windows 8.1 Kopyalama Problemi
-
Merhaba müridler.
Uzun süredir windows 8.1 kullanıyordum ama bu sorun yeni olmaya başladı.
Son 1 haftadır falan çoğu zaman kopyaladığım şeyleri 2-3 seferden sonra kopyalıyordu. Önceden kopyalanan şeyi gösteriyordu genelde.
Ama bugün nirvana yaptı sistem. Hiçbirşey kopyalayamıyorum :S
Ne bir yazı, ne bi dosya hiçbirşey kopyalatmıyor böyle saçma sapan bir sorun.
Nette bir bakayım dedim,hiçbir sonuç bulamadım bu sorundan bahseden olmamış.
Kullandığım sistem orjinal,acaba sorun ne olabilir bir fikriniz varmı?
Şimdiden tüm müridlere teşekkürler.
-
Bu .... problemi nedir bilmiyorum ama konuyu açar açmaz yarım saattir hiçbirşey kopyalamayan sistem sonunda kopyaladı.
Ama gene bu sorunu yapacak, sebebini öğrenmek isterim bilen varsa.
-
Bende de harici hdd'ten kopyalama yapmıyor bendekide orijinal ama ya çooook yavaş ki zaten süre aşımına uğrayıp hata veriyor yada bekliyor öyle arada bi kb görüyor,bi kere normal attı ama hakkını yemiyim:D
Sorunun çözümünü bilen varsa acilinden bi el atsın hariciyi kullanamıyorum,gerçi asıl çözüm belli w8'e geri dönmek.
-
Hocam şimdi coder bakış açısıyla düşüncemi söyliyim.
senin alette açılışta çalışan bişey vardır, clipboardi dinliyordur fakat clipboardi globallock edip (sonradan düştüğü bir hata vs yüzünden) unlock edemediğinden diğer programlar erişemiyordur.
Açılıştaki programları kaldırmaya çalış. yok ellemiyim dersen windowsu shifte basılı tutarak aç, açılış programları yüklenmesin bak baküm o sorun oluyormu
HolyOne tarafından 20/Kas/13 00:06 tarihinde düzenlenmiştir -
valla bende bikaç hafta win8.1 kullandım hiç böyle bir problemim olmadı.
benim tek derdim usb hdd kullanılmadıgı zamanlarda uyku moduna geçiyor, hiçbir şekilde kapatamaadım.
8'e döndüm.
-
HolyOne bunu yazdı
senin alette açılışta çalışan bişey vardır, clipboardi dinliyordur fakat clipboardi globallock edip (sonradan düştüğü bir hata vs yüzünden) unlock edemediğinden diğer programlar erişemiyordur.
Açılıştaki programları kaldırmaya çalış. yok ellemiyim dersen windowsu shifte basılı tutarak aç, açılış programları yüklenmesin bak baküm o sorun oluyormu
holy'nin dediği de mantıklı
şöyle de test edebilirsin:
bat dosyasıyla büyük bi klasörü bi diskten başka bi diske aktarmaya çalış bakalım.
o zaman da problem çıkacak mı ?
-
HolyOne bunu yazdı
İlk aklıma gelen o oldu. Acaba clipboard'u alan bir logger varmı ihtimalini düşündüm ama zannetmiyorum şuan olduğunu.
Neyse düzeldi gene,windowsun bokluğudur deyip sineye çekiyorum.
-
pcdoktor636 bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
İlk aklıma gelen o oldu. Acaba clipboard'u alan bir logger varmı ihtimalini düşündüm ama zannetmiyorum şuan olduğunu.
Neyse düzeldi gene,windowsun bokluğudur deyip sineye çekiyorum.
kendi adıma konuşayım, xpden sonraki hiçbir windows sürümünün durduk yere hata verdiğini görmedim