Windows 8.1 MSI GE60-2OE "Battlefield 3 Yetersiz Bellek" Hatası
-
İyi günler müridler! MSI GE60-2OE 215TR modeli bilgisayara sahibim. Özelliklerini de yazayım da sonra laf işitmeyelim. :)
Intel Core i7 4700MQ 2.4 Ghz
nVidia GTX765M GDDR5 2GB
Intel 4600 Series (Onboard)
16GB DDR3 RAM
1 TB HDD
Windows 8.1
Sorunu resimle açıklayayım
Tek başıma 5-6 saat MP'de takılıyorum ama hata vermiyor. Skype'la arkadaşlarımla girdiğimde ise bu atayı alıyorum ve masaüstüme erişimim kitleniyor. Mecburen yeniden başlatıyorum.
Aynı notebook'a sahip arkadaşımın bilgisayarında aşağıdaki değerleri karşılaştırdığımda, "Şu an ayrılan" bölümü 16382 civarında bir değere sahip.
Çok fena kafama takılıyor bu. Bir çok kişi bataryayı tak dedi düzelir dedi tatktım olmadı. Registry/HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/ControlSet001Services/Ndu/Start değerini 4'e çıkardım hala devam ediyor.
Bunu anca bizim müridler çözer dedim buraya fılardım. (Edit: 2 gündür siteye erişim yoktu. )
-
Yurdun steamini aşıp mp mi oynuyorsun yoksa yurttan ayrıldın mı ? :D
-
Sebepsizce ilk resimdeki şekil çocuk gözüme takılıyor :D
-
rapidhacker550 bunu yazdı
Yurdun steamini aşıp mp mi oynuyorsun yoksa yurttan ayrıldın mı ? :D
İlk seçenek yurdun ineternetini aşıyorum. :D
-
kartalenes bunu yazdı
Sebepsizce ilk resimdeki şekil çocuk gözüme takılıyor :D
Kendisi arkedeşim olup HCG grubuzun sağlam üyelerindendir. Ahmet İstemihan Öztürk :D
-
309 un netinde sorun olursa yaz burdan halledelim :D
rapidhacker550 tarafından 12/May/14 00:28 tarihinde düzenlenmiştir -
rapidhacker550 bunu yazdı
309 un netinde sorun olursa yaz burdan halledelim :D
OHA!!! ODA NUMARAMA KADAR BİLİYO VE TAHRİBATTA TAKILIYO!!! :D Yok yok sorun yokda bu sanal bellek sorunu çok sıkıntı :/
-
Baba adı tc ev adresi vs de verebilirim :D Valla ben de bir aralar 8.1 deydim hata verince o kutucuğu kapatıyordum geçiyordu ama skype ie chorme gibi yerlerde de veriyordu pek de umursamıyordum
-
Ya anlayamıyorum valla. Kutucuğu kapatıyorum sorun değil o da, sonrasında masaüstüne erişimim engelleniyor :D

Ekran görüntüsnde olduğu gibi. Ve RAM kullanımım da fazla değil bakınız: