Windows 8.1 Sınırlı Erişim Sorunu [Yardım]
-
Merhaba arkadaşlar,
Dün bilgisayarımı Windows 8 den Windows 8.1'e yükselttim, fakat daha önce hiç yaşamadığım sorunları yaşamaya başladım.
İlk sorunum;
Bilgisayarı wifi bağlamak istediğimde sürekli "sınırlı erişim" hatası alıyorum. Yapabileceğim tek çözüm modem'e reset atmak ve ağı unutarak tekrar bağlanmak gibi duruyor şuan Broadcom 802.11n sürücüsünü kullanıyorum acaba sorun ne ve nasıl çözerim?
İkinci sorunum;
İnanılmaz derecede performansı düştü bilgisayarın. Bu konudaki çözüm önerilerinizi de bekliyorum.
Not: Bilgisayar Lenovo Z585, aradığım sorunların internette çözümlerini araştırdım fakat tatmin edici cevabı alamadım. -
rajooonn bunu yazdı
Merhaba arkadaşlar,
Dün bilgisayarımı Windows 8 den Windows 8.1'e yükselttim, fakat daha önce hiç yaşamadığım sorunları yaşamaya başladım.
İlk sorunum;
Bilgisayarı wifi bağlamak istediğimde sürekli "sınırlı erişim" hatası alıyorum. Yapabileceğim tek çözüm modem'e reset atmak ve ağı unutarak tekrar bağlanmak gibi duruyor şuan Broadcom 802.11n sürücüsünü kullanıyorum acaba sorun ne ve nasıl çözerim?
İkinci sorunum;
İnanılmaz derecede performansı düştü bilgisayarın. Bu konudaki çözüm önerilerinizi de bekliyorum.
Not: Bilgisayar Lenovo Z585, aradığım sorunların internette çözümlerini araştırdım fakat tatmin edici cevabı alamadım.teniz format atıp mı yükselttin yoksa herşeyi tuttun mu ? bi mürid geçecekti ama hiçbişi silmek istemiordu o sen miydin
-
ayni laptopu kullaniyoruz. senin ilacin bende.
formatlik sorun degil.
sorun: 8.1 de broadcom suruculernin sorunlu olmasi.
cozum:
aygit yoneticisine git.
wifi surucune sag tikla surucu guncelle de.
bilgisayarimdaki suruculerden secicem de.
sadece uyumlu olanlari gosterdeki tiki kaldir.
Broadcom 802.11n Network Adapter (Microsoft) 5.100.245.200 olan surucuyu sec ve guncelle.
-
AbdullahAzad bunu yazdı
ayni laptopu kullaniyoruz. senin ilacin bende.
formatlik sorun degil.
sorun: 8.1 de broadcom suruculernin sorunlu olmasi.
cozum:
aygit yoneticisine git.
wifi surucune sag tikla surucu guncelle de.
bilgisayarimdaki suruculerden secicem de.
sadece uyumlu olanlari gosterdeki tiki kaldir.
Broadcom 802.11n Network Adapter (Microsoft) 5.100.245.200 olan surucuyu sec ve guncelle.
Teşekkür ederim hocam ilk sorunu çözdüm. Sistem yavaşlaması oldu mu peki sizde?
-
Ekerci bunu yazdırajooonn bunu yazdı
Merhaba arkadaşlar,
İlk sorunum;
İkinci sorunum;
Not: Bilgisayar Lenovo Z585, aradığım sorunların internette çözümlerini araştırdım fakat tatmin edici cevabı alamadım.teniz format atıp mı yükselttin yoksa herşeyi tuttun mu ? bi mürid geçecekti ama hiçbişi silmek istemiordu o sen miydin
Evet hocam o bendim. 8'in üzerine kurdum sistemi
-
ben temiz kurulum yaptim. sikinti yok bende.
-
Arkadaşlar belki daha sonra aynı sorunu yaşayacaklara çözüm önerisi olur diye güncelliyorum.
Windows 8'i 8.1'e yükseltecek olanların performans düşüklüğü yaşaması durumunda, driverlarını güncellemeleri durumunda sorun çözülüyor. -
Ekran kartı ses kartı ve chıpset gıbı suruculerı oncelıkle guncellemen gerekecek daha sonra 8.1 ıcın guncellemeleri çalıştır bı kac guncelleme daha bulucak onlarıda yukle ınsallah cozulecektir.. :)