Windows 8.1 Tablete Android Nasıl Kurulur?
-
Merhaba,
Öncelikle konuyu nereye açacağımı bilemedim buraya açıyorum.
Reeder W7iC kullanıyorum. Windows 8.1 yüklü geliyor, Androide geçmek istiyorum internette farklı yöntemleri denedim fakat hiç biri olumlu sonuç vermedi.
En basitinden USB Diski boot etmiyor. Rufus'la x86 Android çekmeye çalıştım ondada Uefi olmadığı için olmadı. Tablet Uefi GPT dışında sistem kabul etmiyor. Win10 yada istediğim 8.1'i rahatça kurabiliyorum. Teknik servis androide geçirmek için 45'TL istiyor. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim
Edit: Sanallaştırmada performans alamıyorum o yüzden uefi gpt gibi bi kurulum lazım.
-
Hocam o tabletten bendede var emin ol Android kursan çok kasma yapar. Donanım haber'de Windows 10 kuran oldu fakat dokunmatik çalışmadı. Driver uyumsuzluğu Oluyor.
mkyb tarafından 31/May/15 13:59 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdı
Hocam o tabletten bendede var emin ol Android kursan çok kasma yapar. Donanım haber'de Windows 10 kuran oldu fakat dokunmatik çalışmadı. Driver uyumsuzluğu Oluyor.
Anladım hocam, win8.1 Embedded falan kurdum performans alamadım tahribata konu açana kadar 50 kez dondu. Bu arada bing sürümü mü kullanıyorsun hocam ?
-
Bilmiyorum kutusundan Çıktığı gibi kullanıyorum ben. ramden dolayı kasıyor alet. Ram 2 GB olsa uçacak aslında.
-
mkyb bunu yazdı
Bilmiyorum kutusundan Çıktığı gibi kullanıyorum ben. ramden dolayı kasıyor alet. Ram 2 GB olsa uçacak aslında.
İşlemci max. 1 Destekliyor hocam, win8'e gittikçe gıcık olmaya başladım kassada android yada ubuntu touch kurmak istiyorum :/