folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Windows 8.1 Tablete Android Nasıl Kurulur?

Windows 8.1 Tablete Android Nasıl Kurulur?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek

Merhaba,

Öncelikle konuyu nereye açacağımı bilemedim buraya açıyorum.

Reeder W7iC kullanıyorum. Windows 8.1 yüklü geliyor, Androide geçmek istiyorum internette farklı yöntemleri denedim fakat hiç biri olumlu sonuç vermedi. 

En basitinden USB Diski boot etmiyor. Rufus'la x86 Android çekmeye çalıştım ondada Uefi olmadığı için olmadı. Tablet Uefi GPT dışında sistem kabul etmiyor. Win10 yada istediğim 8.1'i rahatça kurabiliyorum. Teknik servis androide geçirmek için 45'TL istiyor. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim

Edit: Sanallaştırmada performans alamıyorum o yüzden uefi gpt gibi bi kurulum lazım.

En iyisi olmadan önce, her zaman en kötüsü olmaz mı ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hocam o tabletten bendede var emin ol Android kursan çok kasma yapar. Donanım haber'de Windows 10 kuran oldu fakat dokunmatik çalışmadı.  Driver uyumsuzluğu Oluyor. 

mkyb tarafından 31/May/15 13:59 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Hocam o tabletten bendede var emin ol Android kursan çok kasma yapar. Donanım haber'de Windows 10 kuran oldu fakat dokunmatik çalışmadı.  Driver uyumsuzluğu Oluyor. 

Anladım hocam, win8.1 Embedded falan kurdum performans alamadım tahribata konu açana kadar 50 kez dondu. Bu arada bing sürümü mü kullanıyorsun hocam ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bilmiyorum kutusundan Çıktığı gibi kullanıyorum ben. ramden dolayı kasıyor alet. Ram 2 GB olsa uçacak aslında. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Bilmiyorum kutusundan Çıktığı gibi kullanıyorum ben. ramden dolayı kasıyor alet. Ram 2 GB olsa uçacak aslında. 

İşlemci max. 1 Destekliyor hocam, win8'e gittikçe gıcık olmaya başladım kassada android yada ubuntu touch kurmak istiyorum :/ 

Toplam Hit: 1425 Toplam Mesaj: 5