Windows 8‘İn Yeni Fiyatları Belli Oldu
-
Alıntıdır
http://shiftdelete.net/windows-8in-yeni-fiyatlari-belli-oldu-42447.html
Microsoft'un Windows 8 işletim sistemine geçiş için kullanıcılara sunduğu düşük fiyat politikası, yakında sona erecek. İşte, Microsoft'un açıkladığı yeni Windows 8 fiyatları.
Microsoft'un en yeni işletim sistemi
Windows 8, piyasaya çıkmadan önce firma, Yayın Önizleme, Geliştirici Önizleme ve Tüketici Önizlemeadlarında ücretsiz sürümler sunarak, kullanıcıları kendine çekmeye çalışmıştı. Geçtiğimiz günlerde
Microsoft tarafından yapılan bir açıklama ile bu sürümlerin süresinin dolduğu ve yükseltme yapılması gerektiği belirtilmişti. Ücretsiz Windows 8'lerin Süresi Doldu! Önizleme sürümlerinin ardından,
26 Ekim 2012 tarihinde piyasaya sürülen Windows 8 işletim sistemi için Microsoft, ülkemizde kullanıcıları çekmek için güzel bir fiyat politikası uygulamış ve kullanıcılar, 29 TLkarşılığında Windows 8'e geçiş yapmışlardı. Bu fiyat, 2012 Haziran'dan sonra alınmış Windows 7'li bilgisayarlar için geçerliyken, diğer kullanıcıların ise
79 TL ödemesi gerekiyordu ve bu durum hala geçerliliğini koruyor.. 29 TL'ye Windows 8 Sahibi Olun Ancak,
31 Ocak 2013 itibari ile bu fiyat değişecek.Microsoft'un Windows 8 için uyguladığı bu geçiş süreci için düşük tuttuğu fiyatlar, Şubat 2013itibari ile son bulacak. Güncel fiyatlar 31 Ocak 2013 tarihinden sonra, şu anda Windows 7 veya Windows XP kullanıcılarının
Windows 8 Pro'ya güncelleme fiyatı 199.99 Dolar, Windows 8'e yükseltme fiyatı 119.99 Dolar, Windows 8 sahiplerinin Windows 8 Pro'ya geçme maliyeti ise 99,99 Dolar olacak. Bu fiyatlar, şu an ABD için geçerli olmakla beraber, ülkemiz için herhangi bir açıklama bulunmuyor. Son olarak,
Windows 8 ile birlikte Media Centerpaketi de almak isteyen kullanıcılar, açıkladığımız fiyatlara ek olarak 9.99$'lık bir ücret ödeyecek. Ülkemizde bulunan kullanıcılar,
Windows 8'e geçmek için ellerini çabuk tutmazlar ise 31 Ocak 2013 tarihinden sonra muhtemelen ABD piyasasına yakın fiyatlarla satın alma ya da yükseltme yapacaklar. Microsoft Türkiye ofisinden, bu konu hakkında bilgi alır almaz, haberimizi güncelleyeceğiz.
-
29 Tl ye de orjinal tasasız almıyorsanız zaten söze gerek yok hocalar :)
-
crackli win7den yukseltme yapiliyor mu? o kalkti diye duymustum?
-
schwarzseherisch bunu yazdı
crackli win7den yukseltme yapiliyor mu? o kalkti diye duymustum?
arkadaş yaptı , teknosada foto çekip orjinal win7 li bir laptop un serialini girdi yükseltme yapıldı sorun cıkmadı bu saatten sonra da çıkacagını sanmıyorum zaten ev kullanıcısı için 5 pc ye kadar mı ne limit var yani limit tahammul gibi birşey.
-
Microsoft XP misali Windows 8'e geçiş konusunda zorlama yapmadığı müddetçe Windows 8 kullanmayı düşünmüyorum. Bence Windows 8, dokunmatik ekranlı dizüstü bilgisayarlar için yapılmış bir sistem gibi geliyor bana. Önceki bilgisayarımda Windows Vista vardı, onu bile Windows 7'ye çıkarmadım. Şimdiki kullandığım bilgisayarda Windows 7 olduğu için Windows 7 kullanmaya başladım :P
-
RaNGeR bunu yazdı
Microsoft XP misali Windows 8'e geçiş konusunda zorlama yapmadığı müddetçe Windows 8 kullanmayı düşünmüyorum. Bence Windows 8, dokunmatik ekranlı dizüstü bilgisayarlar için yapılmış bir sistem gibi geliyor bana. Önceki bilgisayarımda Windows Vista vardı, onu bile Windows 7'ye çıkarmadım. Şimdiki kullandığım bilgisayarda Windows 7 olduğu için Windows 7 kullanmaya başladım :P
windows vista hatalı bir işletim sistemi , ama bu devirde hala XP de inat etmek bana bağnazlık gibi geliyor
sonuçta daha hızlı daha güncel.
Birde dokunmatik ekranın yoksa senin metro arayüzü ile de işin yok kur start8 veya benzeri zorlama yokki apple mı bu.
-
Vista benim gözümde hatalı bir sürüm değil aslında. Windows 7 dediğimiz sistem, Vista'nın üzerinde bir miktar oynanmış hali. Vista'yı kullanana kadar ben de sevmezdim, ama Vista kullanmaya başladıktan sonra, özellikle de XP ile arasındaki farklılıkları ince ince araştırdıktan sonra bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Ancak kullanıcıların büyük bir kısmı RAM kullanımı nedeni ile Vista'yı pek sevmedi :P
Hocam Windows 8'deki tek derdim Metro arayüzü değil. Mause'u kenara dayayınca ekranın sağından solundan menüler çıkıyor. Ben zaman zaman Mause'u kenara dayayıp gizlemeyi tercih eden biriyim, sinir olurum ben o çıkanlara :)
Hem zaten daha sürücüler Windows 8 için tam olarak güncelleştirilmiş değil. Özellikle dizüstü bilgisayarlar için sürücü ve programlar Windows 8'e tam uyum sağlayana kadar geçmeyi düşünmüyorum. Gerekli gördüğüm taktirde ücretli bile olsa alırım ancak şu an için böyle bir şey düşünmüyorum. Biraz da tercih meselesi :)
-
RaNGeR bunu yazdı
Vista benim gözümde hatalı bir sürüm değil aslında. Windows 7 dediğimiz sistem, Vista'nın üzerinde bir miktar oynanmış hali. Vista'yı kullanana kadar ben de sevmezdim, ama Vista kullanmaya başladıktan sonra, özellikle de XP ile arasındaki farklılıkları ince ince araştırdıktan sonra bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Ancak kullanıcıların büyük bir kısmı RAM kullanımı nedeni ile Vista'yı pek sevmedi :P
Hocam Windows 8'deki tek derdim Metro arayüzü değil. Mause'u kenara dayayınca ekranın sağından solundan menüler çıkıyor. Ben zaman zaman Mause'u kenara dayayıp gizlemeyi tercih eden biriyim, sinir olurum ben o çıkanlara :)
Hem zaten daha sürücüler Windows 8 için tam olarak güncelleştirilmiş değil. Özellikle dizüstü bilgisayarlar için sürücü ve programlar Windows 8'e tam uyum sağlayana kadar geçmeyi düşünmüyorum. Gerekli gördüğüm taktirde ücretli bile olsa alırım ancak şu an için böyle bir şey düşünmüyorum. Biraz da tercih meselesi :)
i7 işlemcili dell laptop kullanıyorum wifi için bile driver kurmam gerekiyor win7 de , ama win8 de hiç birşey gerekmiyor.
ayrıca köşelere yine dayıyabilirsin menüler alt sol , ve dağ üst e dayarsan çıkıyor bir kaç cm daha aşagıya sakla hocam ne olacak :)
kullanıcı tercihi yinede , zamanında win7 ye geçişte problem çıkartan kişiler yine win8 de sorun çıkartıyor win9 çıkıncada win8 de kalırız diyen bir çok işi göreceğime eminim :)
yinede her türlü kişinin kendi tercihi tabiki ben Win+ linux kullandıgımdan no problem