Windows 98

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CeLL_O-Mc
    CeLL_O-Mc's avatar
    Erkek
    selam ya ben neon adlı bi internet cafede bişi gördüm reset falan attğında noen net'e hoş geldiniz bilgisayarınız  2 3 dakka içinde açılacaktır falan yazıyodu bu bi programmış. programmı yoksa windows ayarlarımı kucalanmış bilgi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim programsa adı ne? sağol

XxX-M@NY@XxX 199o ¨¯¤¯¾ He®KêS LåM€® ôLãßiLi® åMã Hã©Kꮹ ãSLå ¹³²¯¤¯¾
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

o programın bir kaç çeşidi var..

recovery genius, deep freeze, restore it..

yada bir çeşit ethenernet kartı ile bu işi yapabilioyrsun zamaıda bu kartıda diğer programlarıda inceledim.. aslında bunlarla ilgil tüm araştırmaları donanım bölümünde yapmıştık.. geçmiş konuları biraz araştır istersen herşey var orada..

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fregarlo
    Fregarlo's avatar
    Erkek
    c:\logo.sys ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Fregarlo bunu yazdı:

c:\logo.sys ;)

bak bunu hiçdüşünmemiştim :) harbi :DD

ama o %99 c:\ nin içnde değildir.

c:\windowsun içindeki logo.sys logow.sys  logos.sys leri mspaint ile açarsan karşına windows un açılış ve başlangıc resimleri gelir.. orada yazmış olabilirler.

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 1874 Toplam Mesaj: 4