Windows 98
-
Arkadaslar bana acilen windows 98 kurulum Cd si gerekiyor Fdisk yapmak icin cok ihtiyacım var.. nerden indirebilirim Yardımcı olursanız memnun olurum
-
Devlet okulu varsa yakınlarda oralardan bulabilirsin :D şaka değil gerçek kardeşimin okulunda hala 98 var :D
Edit: Eğer okul bulursan pat diye gitme yakındaki bir okulun adını kullan ordan geliyorum cd lazım diye :D
-
bende vardı şimdi baktım cd bozulmuş yav :-/ senelerdir duruyordu öyle
-
-
ReaL-X bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaslar bana acilen windows 98 kurulum Cd si gerekiyor Fdisk yapmak icin cok ihtiyacım var.. nerden indirebilirim Yardımcı olursanız memnun olurum
Bizim okulda hala var :D -
xp cdsini takarak da yapabilirsin yada linux cdsi varsa elinde.. tabii fat yada ntfs oluşturamazsın ama bölümü silebilirsin.. xp de yapılıyor bu işlem,sadece menüsü farklı..
ayrıca bu siteden bootdisk oluşturabilirsin
xp destekli format.com çalışanı vardır bootdiskte. normalde format.com dosyası sadece dos,nt(win2000,win nt) ve win9x tabanlı sistemlerde çalışır
-
paritton magic programı ile istediğini yapabilirsin.
format dönüştürür, hdd yi böler parçalar birleştirir.
üstelik format atmadan.
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------paritton magic programı ile istediğini yapabilirsin.
format dönüştürür, hdd yi böler parçalar birleştirir.
üstelik format atmadan.
-----------------------------ek olarak birleştirme yada bölme yaparken, o disk bölümlerinin üzerinde veri varsa bozulma, silinme gibi riskler vardır.. Ona göre verilerini yedeklemeni tavsiye ederim
-
acil olmasaydı elden verirdim.orijinal cd ve disketi elimde.antika baabında saklıyorum :)
-
ats30 bunu yazdı:
-----------------------------Devlet okulu varsa yakınlarda oralardan bulabilirsin :D şaka değil gerçek kardeşimin okulunda hala 98 var :D
Edit: Eğer okul bulursan pat diye gitme yakındaki bir okulun adını kullan ordan geliyorum cd lazım diye :D
evet la bizim mezun olduğumz okulda 16 mb ram 1 mb ekran kartı win 95 veya 98 var