folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Windows 98 Second Edition Nasıl Yüklerim

Windows 98 Second Edition Nasıl Yüklerim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darker
    darker's avatar
    Erkek

windows 98 in eski sürümün kullanmaktayım bu aptal pc yüzünden neyse second editiona nasıl yükseltebilirim pcyi??nerden indirebilirim şimdiden teşekkürler.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    bak dostum sein sorunda biraz eksiklik var. çünkü 2 anlam çıkıyor 1- sen işletim sistemi kurmayı bilmiyorsun,------- 2- sen işletim sistemi kurmayı biliyorsunda win98 se nin ilk versiyona göre farklı kurulduğunu mu düşünüyorsun? hangisi?

eğer 2. ise format atmanı tavsiye ederim. ve başlangıç disketi kullanamamk için bios tan açılışta cd yi görmesini sağlaya bilirsin böylece. cd den direk kura bilirsin ben böyle yapardım.

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darker
    darker's avatar
    Erkek
    hayır gayet açık aslındada ben windows 98 in ilk versiyonunu yükledim cd den onuda internetten second editiona nasıl yükseltirim diye soruyorum sadece :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

Second editionla first edition arasında ki fark yamalardır.Standart bir laf vardır "Windows yamalı gömleğe döndü" misali. Windows un updatesi olmaz internetten.Zaten dediğim gibi farkı yamalardır.Başlata bas oralarda windows update olacak eğer yoksa bir explorer aç araçlar /windows update var. Ordan update yükleye bilirsin.Al sana second edition hatta third edition olur :D

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
Toplam Hit: 971 Toplam Mesaj: 4