Windows 98 Second Edition Nasıl Yüklerim
-
windows 98 in eski sürümün kullanmaktayım bu aptal pc yüzünden neyse second editiona nasıl yükseltebilirim pcyi??nerden indirebilirim şimdiden teşekkürler.
-
bak dostum sein sorunda biraz eksiklik var. çünkü 2 anlam çıkıyor 1- sen işletim sistemi kurmayı bilmiyorsun,------- 2- sen işletim sistemi kurmayı biliyorsunda win98 se nin ilk versiyona göre farklı kurulduğunu mu düşünüyorsun? hangisi?
eğer 2. ise format atmanı tavsiye ederim. ve başlangıç disketi kullanamamk için bios tan açılışta cd yi görmesini sağlaya bilirsin böylece. cd den direk kura bilirsin ben böyle yapardım. -
hayır gayet açık aslındada ben windows 98 in ilk versiyonunu yükledim cd den onuda internetten second editiona nasıl yükseltirim diye soruyorum sadece :)
-
Second editionla first edition arasında ki fark yamalardır.Standart bir laf vardır "Windows yamalı gömleğe döndü" misali. Windows un updatesi olmaz internetten.Zaten dediğim gibi farkı yamalardır.Başlata bas oralarda windows update olacak eğer yoksa bir explorer aç araçlar /windows update var. Ordan update yükleye bilirsin.Al sana second edition hatta third edition olur :D
Toplam Hit: 971 Toplam Mesaj: 4