Windows 98 Uyumlu Oyun (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    bende earth 2140 diye strateji oyunu vardı.. bi ara yüklemiştim.. oynuyordum eski bilgisayrda onda windows 98 vardı.. ama yeni bilgisayar alınca ona yükledim.. ama oyun çalışmadı.. xp uyumlu değiimi acaba? çalıştırma şansımız varmı xp de ?

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek

www.fileshack.com/file.x?fid=9586

xp patchini yaparak oyniyabilirsin.

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    Bildiğim ufak bir yöntem var ama butun oyunlarda oluormu bılmyrm ben vıstada generalsı boyle calıstırmıstım xpde calısırmı o oyunun en ufak bır bılgm yoq ama denemekte fayda var oyunu kurduktan sonra masa ustundekı sımgesıne sağ tıkla ve özellikler yap daha sonra usttekı baslıklardan uyumlulugu sec aşşağıda Uyumluluk modu dıe bır bolum var orda Bu Programı Aşşağıdaki için Uyumluluk Modunda Çalıştır yazıyor onun kenarındakı kutucugu tikle ve aşşagıdakı bölümden Windows 98 / me olanı seç dene olursa ne mutlu sana x)

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    5u13Ym4n bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bildiğim ufak bir yöntem var ama butun oyunlarda oluormu bılmyrm ben vıstada generalsı boyle calıstırmıstım xpde calısırmı o oyunun en ufak bır bılgm yoq ama denemekte fayda var oyunu kurduktan sonra masa ustundekı sımgesıne sağ tıkla ve özellikler yap daha sonra usttekı baslıklardan uyumlulugu sec aşşağıda Uyumluluk modu dıe bır bolum var orda Bu Programı Aşşağıdaki için Uyumluluk Modunda Çalıştır yazıyor onun kenarındakı kutucugu tikle ve aşşagıdakı bölümden Windows 98 / me olanı seç dene olursa ne mutlu sana x)
    -----------------------------
    bilyorum onu denedim..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
Toplam Hit: 1896 Toplam Mesaj: 4