folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Windows Açılırken Acc Seçim Ekranı Getirmek

Windows Açılırken Acc Seçim Ekranı Getirmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    Merhabalar. Benim bir sorum olacak şimdi windows açılırken bildiğinz gibi 1den fazla kullanıcı varsa bir ekran gelir ikisinin yazdığı benim bilgisayarımda bir tane babamın var bir de benim o ekranda 2 kere ctrl+alt+delete yaparak girebildiğim Administrator hesabı war fakat o ekran direk geçip babamın kullanısına girdiği içn 5 saat uğraşmam gerekiyo log out yap tekrar o ekrana gel fln.. Açılışta direk o ekrana gelmesi ama yine tek kullanıcı(Babamın) görünmesi mümkünmü?? Şimdiden teşekkürler..

since 2005 // tbt
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    hocam çok karıştırdım da yok ya :/

since 2005 // tbt
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

manyaki bunu yazdı:
    -----------------------------
    Merhabalar. Benim bir sorum olacak şimdi windows açılırken bildiğinz gibi 1den fazla kullanıcı varsa bir ekran gelir ikisinin yazdığı benim bilgisayarımda bir tane babamın var bir de benim o ekranda 2 kere ctrl+alt+delete yaparak girebildiğim Administrator hesabı war fakat o ekran direk geçip babamın kullanısına girdiği içn 5 saat uğraşmam gerekiyo log out yap tekrar o ekrana gel fln.. Açılışta direk o ekrana gelmesi ama yine tek kullanıcı(Babamın) görünmesi mümkünmü?? Şimdiden teşekkürler..
    -----------------------------

denetim masasına girdiğin zaman kullanıcı hesaplarında "KUllANICILARIN OTURUM AÇMA VE KAPATMA ŞEKLİNİ DEĞİŞTİR" seceneği war istediğin işlemi burdan yapabilirsin..Ama aklıma takılan bir soru war.Senin admin hesabın warsa oturum açma ekranında 2 hesap görünmesi gerekir.Admin hesabın devre dışı değil dimi?

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
Toplam Hit: 1688 Toplam Mesaj: 3