Windows Açılırken Problem Yaşıyorum [Yardım]
-
Hocalar öncelikle günaydın,
Benim dell ınspıron bi leptop var, içinde hem windows yüklü hem de önceden kalma backtrack5.
Windowsda bir internet sitesinden IDM ile video indiriyordum, video yu indirip birleştirirken tam bilgisayar mavi ekran hatası verdi ama her zamankinden değil daha farklı bir hataydı. Sonra bilgisayarı yeniden açtım, windowsa girerken kullanıcıyı seçiyorum şifreyi giriyorum, "Hoş Geldiniz" Kısmında bilgisayar donuyor ve aradan 30 dakika sonra açılıyor windows. Açıldığı gibi sadece masaüstü arkaplan görünüyor sonra yavaş yavaş iconlar geliyor. Geldikten sonra da bilgisayar kullanılamayacak derece de kasıyor. Iconlara tıklıyorsunuz iconlar açılırken alt menü donuyor sonra bilgisayar kitleniyor vesayre vesayre. Ancak aynı sorunu backtrack5 de yaşamıyorum, sorunsuz çalışıyor her konuda.
Yardım önerisi ve yardım edebilecek hocalarım yardım edebilir mi? Ne yapmam lazım buna?
-
driver sorunu gibi geldi bana
güvenli modda açmayı denedin mi?
ayrıca bi sorunun ne olduğunu anlamak için elinde veri olmalı
hangi işletim sistemi kullandığını da bi yere not düş, yardım olacaklara faydası olabilir, daha hızlı yanıt alabilirsin
he bir de soru soranların çok sık yaptığı hata, arada bir enter'a bas da hacım okunabilirliği kolay olsun
YekteranBaymedir tarafından 28/Eyl/14 13:28 tarihinde düzenlenmiştir -
Daft bunu yazdı
driver sorunu gibi geldi bana
güvenli modda açmayı denedin mi?
ayrıca bi sorunun ne olduğunu anlamak için elinde veri olmalı
hangi işletim sistemi kullandığını da bi yere not düş, yardım olacaklara faydası olabilir, daha hızlı yanıt alabilirsin
he bir de soru soranların çok sık yaptığı hata, arada bir enter'a bas da hacım okunabilirliği kolay olsun
Pardon hocam,
Win7 64 Bit İşletim sistemi kullanıyorum.
Güvenli modda açınca açılıyor.
-
Pardon hocam,
dediğim gibi bana driver sorunu gibi görünüyor
harddisk ve ekran kartını güncelleyebilir misin
(ağ desteğiyle güvenli moddan internetten bişey indirebilirsin sanıyorum, hiç denemedim)
YekteranBaymedir tarafından 28/Eyl/14 13:37 tarihinde düzenlenmiştir -
Daft bunu yazdı
Pardon hocam,
dediğim gibi bana driver sorunu gibi görünüyor
harddisk ve ekran kartını güncelleyebilir misin
(ağ desteğiyle güvenli moddan internetten bişey indirebilirsin sanıyorum, hiç denemedim)
Hocam güvenli modda interneti kabul etmiyor :S
-
Hacılar bunu nasıl yapıcam yardımınız lazım ya :S
-
Beyler sorunu buldum biosu güncellemem gerekiyormuş ama anakart hangisi bilmiyorum backtrack5 den de nasıl bakılır onu da bilmiyorum.
Leptopum Dell INSPIRON n5010
Bunun anakartı ne bilen var mı?
-
ağ desteğiyle güvenli mod
-
Daft bunu yazdı
Hacım bios güncelleme gerekiyormuş...
-
ApuLitik bunu yazdıDaft bunu yazdı
Hacım bios güncelleme gerekiyormuş...
Dediğin işlemi yaptım, hepsi güncel. Yine olmuyor.