Windows Açılırken Takılıyor
-
Merhaba arkadaşlar.
Bilgisayarım açılırken;
siyah ekranda microsoft corporation yazısının üstünde soldan sağa doğru akan görüntü bulunduğu aşamada kalıyor.
Bu soldan sağa akan görüntü durmuyo, akmaya devam ediyor ama bilgisayar açılmıyor.
Daha öncede olmuştu es kaza açılmıştı. Bende hiç kapatmamış, bi sene kadar sadece beklemeye alarak kullanmıştım.
Recovery kullanarak fomat atmayı denedim ama oda çalışmıyor.
Ne yapmam gerekir nasıl düzelir.
Bilgisayar acer aspire one netbook işletim sistemi win7 starter 32 bit
-
Hocam hdd bad sector olabilir güvenli mod falan denedin mi hocam
-
d3lete bunu yazdı
Hocam hdd bad sector olabilir güvenli mod falan denedin mi hocam
Nasıl yapacağız?
-
bilgisayarı windows 7 cd si il aç onarımı seç komut satırına düşür makinayı
komut satırı pençeresi açılınca
C:
CHKDSK /R /F
ENTER
siyahbereli tarafından 16/Eki/14 21:15 tarihinde düzenlenmiştir -
CIRRIK bunu yazdı
Merhaba arkadaşlar.
Bilgisayarım açılırken;
siyah ekranda microsoft corporation yazısının üstünde soldan sağa doğru akan görüntü bulunduğu aşamada kalıyor.
Bu soldan sağa akan görüntü durmuyo, akmaya devam ediyor ama bilgisayar açılmıyor.
Daha öncede olmuştu es kaza açılmıştı. Bende hiç kapatmamış, bi sene kadar sadece beklemeye alarak kullanmıştım.
Recovery kullanarak fomat atmayı denedim ama oda çalışmıyor.
Ne yapmam gerekir nasıl düzelir.
Bilgisayar acer aspire one netbook işletim sistemi win7 starter 32 bit
hocam aynı sorun bendede vardı usb ile bağlı tüm parçları(klavye fare vs.sadece power ekran takılı kalsın) çıkar ve açmayı dene -
Arkadaşlar netbook olduğu için cd rom yok o yüzden cd ile açamıyorum.
Bad sector olabilir ama onuda nasıl düzelteceğimi bilemiyorum.
Bilgisayar açıkken mesela bir dosyayı başka bir klasöre aktaracağım zaman kaynak diskten okunamıyor hatası veriyordu. -
Hocam bad sector gibi gözüküyor.Bir ihtimal hdd çok aşırı dolunca önbellekleme sorunundan da geç açılıyor win 7. Birde tamamen açılana kadar bekleyip sonra açılınca birkaç kez yeniden başlat.Daha önce başıma gelmişti açılmıyor diye siyah ekranda kapatma 1 kez açılsın yeniden başlat düzelebilir arka planda hdd taraması yapıyor olabilir.
-
watervay bunu yazdı
Hocam bad sector gibi gözüküyor.Bir ihtimal hdd çok aşırı dolunca önbellekleme sorunundan da geç açılıyor win 7. Birde tamamen açılana kadar bekleyip sonra açılınca birkaç kez yeniden başlat.Daha önce başıma gelmişti açılmıyor diye siyah ekranda kapatma 1 kez açılsın yeniden başlat düzelebilir arka planda hdd taraması yapıyor olabilir.
Bu bad sector denilen mereti pc kapalıyken falan halledemiyor muyuz?
Birde flash diske başka bi bilgisayardan win7 kursam oradan açabilir miyim?
AÇAbilirsem flash diske win7 yi nasıl kurarım :D
-
CIRRIK bunu yazdıwatervay bunu yazdı
Bu bad sector denilen mereti pc kapalıyken falan halledemiyor muyuz?
Birde flash diske başka bi bilgisayardan win7 kursam oradan açabilir miyim?
AÇAbilirsem flash diske win7 yi nasıl kurarım :D
http://7.enpedi.com/2011/04/windows-7-calsr-canl-live-cdusb.html
Bad sector fiziksel hatadır