Windows Açılmıyo..Generic Host Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

hocalar.. şimdi herşey normal çalışıyodu neyse ev arkadaşlarım işlerini windwstan yürütüyo biri açmış.. ekranda şu hatayı gördüm.. Generic host for  process win32 bir sorunla karşılaştı kapatılması gerek diyo hata ayıkla ve kapat butonu varr..

buraya kadar normal baya araştırdım genelde çözümü buldum karşılaşılmış daha önce fakat çözümler çalışsan yada başlat menüsü olan makinalar için.. bende sadece masaüstü resmi çıkıyo.. güneli modda denedim yine aynı sonuç yine başlat menüsü ve masaüstü yok..

linuxta diskleri bu hata yüzünden bazen görmüyo..

dizinleri geri yükle deyip açtıgımda açılıyo linux görüyo diskleri..

yani yedekleme yapabilecegim bi alan yok..

sizden ricamm ne yapabilirim.. windows cd side yok.. neden yapmışş olabilir bi fikir almak istedim..

yani neleri kaldırırsam yada üzerlerinde oynama yaparsam düzeltme şansım olur..

lütfen format dışında bişeyler sölerseniz.. denemek istiyorumm..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

azcık araştırma lütfen.

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=Generic&folderid=59983

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

araştırma diyosun da kardeşim..  system açılmıyo diyorummm.. açılsa sorunların çözümü var zaten milyon tane sitede..

linuxtan sadece windows dosyalarını görebiliyorumm.. xp zaten açılmıyo..

int yok hiç bişey yok... nerden nasıl pro yüklücem.. 

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    güvenli kiptede mi açılmıyor? orda da açılmıyorsa cd olmadan zaten bişey yapamazsın ki.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

ajan1111 bunu yazdı:
    -----------------------------
    güvenli kiptede mi açılmıyor? orda da açılmıyorsa cd olmadan zaten bişey yapamazsın ki.
    -----------------------------

açılıyo aynı hata yı veriyo öle bekliyo bazı dökümanlar buldum yani masaüstü başlat menüsü gelmiyo 

ben de dedim belki bazı kütüphaneleri eşlersem yada silersem açabilirim diye  düşündüm.. yada ne biliyimm virus bulaşmıssa daha önce başına gelen varsa nedeni ni öğrenmek istedim..

format kolay 39 dakka sadece bi daha basıma gelirse belki daha kolay bi çözümü vardır diye bi sormak için şett ettim..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek
    görev yöneticisini açabildim en fazla.. ama ordanda dosya açamıyorum..hiç mi kimse yok mu yawss daha önce karşılaşan :|

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    format attığın cd'yi değiştirmeyi unutma.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek

http://rs76.rapidshare.com/files/33166362/FixItUpDZ1055.zip

dosyayi indir aç Apply de daha gelmez.. 

The king is bleeding.
Toplam Hit: 2048 Toplam Mesaj: 8