Windows Açılmıyor. Şirket Bilgilerinin Oldugu Pc
-
Arkdaşlar bilgisayar açılmıyor. Pc mavi ekran geliyor. Bu ekranı ilk kez görüyorsanız vs vs diye.
Bütün virüs koruma disk birleştirme veya yedekleme yardimci programlarini devde dışı bırakan veya kaldırın hatası. Her türlü modda açmayı denedim ama heop aynı ekran geliyor. Teknik Bilgi kodu var bide aşağıda ***STOP: 0x0000000024 gibi bir kod. Yardım bekliyorum
-
ne kurdun en son pc ye :)
-
hiç bir şey kurulu değil. Önemli bi PC şirkette. İçerisindeki bilgilerle. Ve bu pc de internet dahi yok yani o kadarsöylim.
-
xp live cd ile bilgilerini yedekle bas formatı hocam
-
mavi ekran kolay kolay gelmez.
büyük ihtimal donanımsal bir arıza vardır.hdd yi söküp başka pc ye takmayı dene ;)
-
hocam onun için yani live xp için bilgisayarın açılması gerekmiyor mu? Zaten pc yerli açılmıyor :(
-
as3programmer bunu yazdı:
-----------------------------
hocam onun için yani live xp için bilgisayarın açılması gerekmiyor mu? Zaten pc yerli açılmıyor :(
-----------------------------cd üzerinden pc açılıyor sende c deki bilgilerini alırsın amacı zaten açılmayan pc ler için
-
hdd yi sök başka pc ye tak yedekle bilgileri çak formatı sonra bas gaza aşkım bas gaza :)
-
attackatak bunu yazdı:
-----------------------------mavi ekran kolay kolay gelmez.
büyük ihtimal donanımsal bir arıza vardır.hdd yi söküp başka pc ye takmayı dene ;)
-----------------------------aynen hocam. al pc yi götür bir bilgisayarcıya kuratar de verileri o kurtarır sana
-
valla ben olsam hdd söker başka pcyebağlar chkdsk yapardım.. :) veya xplive cd ile açardım komut istemine şunları yazardım
chkdsk X:/r (X Olan yere sürücü harfini giriyorsun)
bu komutla dosya sistemini ve bozulmuş sistem dosyalarını onarır..
bilgisayarı açtıktan sonra da çalıştıra " sfc /scannow " yaz tüm sistem dosyalarını bi elden geçirsin..
kolay gelsin..