Wındows Başlatılamadı Sorunu!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar hemen özet geçeyim, asus ee pc 1215N notebook'umun eksik olan bluetooth driverini yüklüyordum.Sonra saçma sapan birşeyler oldu, masaüstüne bir baktım dosyalar kendi kendine siliniyor, dedim noluyorzu falan.Daha sonra yeniden bilgisayarı başlatayım dedim, bir başlattımki ne göreyim, sistem dosyalarınıda silmiş olmalıki bilgisayarı başlatmaya çalıştığımda windows başlatılamadı, değişiklikler buna neden olmuş olabilir ekranına dönüyor.Onarma kısmında ise cd takın diyor fakat bildiğiniz üzere notebooklarda cd kısmı yok, bu yüzden formatta atamıyorum.Bu sorunu nasıl çözerim lütfen yardımcı olun.

https://t.me/pump_upp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

başka pcden usb ye format şeysi at öle dene

test 1 2
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Tamamdır, usb bellek ile formatlıyorum şu anda.Teşekkürler

https://t.me/pump_upp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

bi bende mi oldu bilmiyorumda, bikaç ay önce usb den formatlarken şu format esnasında bikaç defa kendine eset atması olayında her resetten sonra usb den baştan kurmaya kalkıyodu windowsu. öyle bişey olursa reset attığında çıkar usb yi açılıp yüklemeye devam etmeye çalıtığında tekrar tak öyle sıkıntı kalmıyodu.

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    Eger biostan usb secdiysen evet her resette oyle olur ama acilistaki boot optionstan usb secersen öyle bir sıkıntı yaşayamazsın

destination@tahribat.com
Toplam Hit: 853 Toplam Mesaj: 5