folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Windows Ciddi Bir Sorunda Kurtarıldı...

Windows Ciddi Bir Sorunda Kurtarıldı...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek
    Merhaba arkdaslar bilgsayarımda ne zman fılm ızlemye kalksam veya oyun oynamaya kalksam windows ciddi bir sorundan kurtarıldı yazısı cıkıo altında daha bı dunya yazı var ekran mavı oluyor ve bu yazı cıkıyor..ve reset atmadan bılg duzelmıyor ne yapabılırım acaba??

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar." M. Kemal ATATÜRK
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Laugh
    Laugh's avatar
    Erkek
    Xp kullanıyorsan sistem geri yükleme yap.Olmassa zaten tek sonuç format.Mavi ekran bende karşılaşmıştım format çekmiştim direk.Kolay gelsin.

Bundan boyle herkez ederi kadar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Burdan linux mint http://www.linuxmint.com/download.html (tercihimdir donanımı falan otomatik görüyor grafiği iyi)

yada burdan pardus http://www.pardus.org.tr/indir.html (desteği çok fazla)

indirip başlaya bilirsin.Benim elmde olsaidi pardus 2007 de kalıcaktım ama teknikimkansızlıklar :) olsun minti de sevdim.Biraz ilerleyip fedoraya geçicem sanda linuxa geçmen konusunda tavsiyelerim olacaktır.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gencprens
    gencprens's avatar
    Erkek

xp düşmanı zumsuk :D

format at kurtul...

Dünya hayatı kırlmaya mahkum şişeler hükmündedir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek

arkdsaım ewde lınux la ılgılı bı cd cantası cd var ama ne ıse yaradıkalrını bılmıyorum..

format atarsam bu sorundan kurtulurmuyum yani.. 

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar." M. Kemal ATATÜRK
Toplam Hit: 1006 Toplam Mesaj: 5