Windows Çökmek Üzere Acil Destek Bekleniyor!
-
Uzun zamandır çökmemişti zaten.Bende rahat durmadım kurcaladım durdum ve gene başardım.Ama bu seferki efsane oldu...
iertutil.dll ve normaliz.dll olmadığı için explorer başlayamıyor.Windows açılınca login ekranı normal ondan sonra sade mavi bir ekran geliyor.Bende buradan ctrl-alt-delete ile görev yöneticisine geçip çalıştır komutu ile bir iki program çalıştırabiliyorum(opera ve web icq).Explorer'ı tekrar kurayım dedim ama onuda yemedi.
Şimdi sizlerden nasıl bir destek beklediğime gelince bu 2 dll dosyasını bir zahmet bir yere upload ederseniz tekrar sistemi normale çevireceğim.xp ingilizce kullanıyorum.
Şimdiden teşekkür ederim. -
Abicim operayı açıyosan dllcentral.com mu ne var ordan gereken dll'leri indir onları koy nere koyuyosan belkim çalışır :)
-
Hocam bence sen Win çökmeden önce davran en temizinden bir format çek :)
-
hacı abi bence de sen temizce bi format çek eğer ben yapamam dersen o zaman xp cd yi tak onar de eğer onarmazsa işte o zaman format yolu göründü demektir,ama en güzel iş formattır.en temizi
-
Bende format çekmemek için uğraşıyorum ya.Uzun zamandır formatladım(Yaklaşık 1.5 yıl)farkındayım format vakti geldi. :D
Ama amacım formatlamadan kurtarabilmek,bunun yanında windll yada benzeri sitelerde aratmıştım bana lazım olan 2 aleti ama paralı.Tane başına 19.99 Euro istiyorlar.
Windows onarma-kurtarma vb hiçbir şey çalışmıyor.İlla bu 2 dll'yi isterim ben diye tutturdu arkadaş.Acaba onları bulunca düzelecekmi?
Düşünün bir kere windowsu açıyorsunuz ve masmavi bir ekran,masaüstü,başlat,hızlı başlat vb hiçbir şey yok...Sadece ctrl-alt-delete üçlüsü ile çalıştırabileceğiniz bir iki program var.Allaha şükür fm 2006 böyle çalışıyor.
Hadi kardeşler bir el atında ittirelim şu makinayı....... -
bunu yazdý:
Bende format çekmemek için uðraþýyorum ya.Uzun zamandýr formatladým(Yaklaþýk 1.5 yýl)farkýndayým format vakti geldi. :D Ama amacým formatlamadan kurtarabilmek,bunun yanýnda windll yada benzeri sitelerde aratmýþtým bana lazým olan 2 aleti ama paralý.Tane baþýna 19.99 Euro istiyorlar. Windows onarma-kurtarma vb hiçbir þey çalýþmýyor.Ýlla bu 2 dll'yi isterim ben diye tutturdu arkadaþ.Acaba onlarý bulunca düzelecekmi? Düþünün bir kere windowsu açýyorsunuz ve masmavi bir ekran,masaüstü,baþlat,hýzlý baþlat vb hiçbir þey yok...Sadece ctrl-alt-delete üçlüsü ile çalýþtýrabileceðiniz bir iki program var.Allaha þükür fm 2006 böyle çalýþýyor. Hadi kardeþler bir el atýnda ittirelim þu makinayý.......
Hic bosna ugrasma kurtulus yok bence
(benim sanetigim mavi pencere ise eger)
http://www.numega.be/downloads/dll.zip
http://www.numega.be/downloads/iertutil.dll
http://www.numega.be/downloads/normaliz.dllal gene bir denersin
saygilar
-
Norton Windoctor ile scan et düzeltilecek bir hata ise zaten düzeltir...olmadı xp ile boot et kurtarma ekranından hallet.
-
Numega sağolasın kardeş.Allah senden razı olsun,şu an düzeldi.Formata gerek kalmadı yani....
Dile benden ne dilersen. -
Kapo bunu yazdý:
Numega saðolasýn kardeþ.Allah senden razý olsun,þu an düzeldi.Formata gerek kalmadý yani.... Dile benden ne dilersen.
canin sag olsun kardes, i$ine yaradigini sevindim -
bu linkler çalışmıyor kardeş.