folder Tahribat.com Forumları
linefolder Assembly - Reverse Engineering
linefolder Windows Daki Tum Dosyaları Değişim Tarihine Göre Listeleme

Windows Daki Tum Dosyaları Değişim Tarihine Göre Listeleme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

Deneme süresini sıfırlamaya calıstım bir program var.kontrol ettig bir regedit kaydı ve bir dosya kaydını buldum ancak yeterli olmadı dahada var

bunun için değişen dosyaları listelemem gerekiyor diye dusundum.bildiğiniz program ?

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

sen regedit te olanları izleyen program arıyorsun. bi sürü var öyle program. ama uzun yıllar uğraşmayınca unuttum. anlık regeditte ne kadar olay varsa listeliyordu. sen bu kırmaya çalıştığın programda bi işlem yapınca regeditte nerelere ne işlem yapıyo görmek istiyon. bunun için çok çabuk olman gerek. çünkü saniyede binlerce veri işleniyo regeditte. tıklar tıklamaz programda izlemeyi durdurmalısın ve sondan başlayıp tek tek inceleyecen.

biraz araştırayım bulursam linki veririm

edit:

http://www.trgct.com

bu sitede işine yarar şeyler vardır. bizde zamanında uğraştık. bluedark'la.

b1u3D4rK benim arkadaşım. hem sitenin sahibi de o. her türlü yardımcı olur. benim nicki mi sölersin

edit:

http://www.trgct.com/2011/06/11/quick-unpack-v2-3-7-apr2010/

aradığın şeyde bu sanırım

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

c nin üstüne tıkla arama kısmına *.* yaz bütün dosyaları listelesin sonra oluşturma değiştirme tarihi falan var ordan üzerine tıkla hepsini değişme tarihine göre listeler.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

regedit ve dosya değişikliklerini en güzel,

Total Uninstaller 4 sürümü ile bulursun, kurmadan önce ve kurduktan sonra snapshot alıyor.

neden 4 sürümü, ücretsiz deneme sürümünde 30 gün full özellikli kullanabiliyorsun (ki vmware, virtualbox içinde kurarak kullan)

arama diye upload ettim : http://www.multiupload.com/944UC1XUHL

ayrıca, Trial Reset diye bi genel crack programı var, (ha içinde virüs var gibi, o yüzden ben sanal da çalıştırıp, trial reset'in sildiği registry ve dosyaları total uninstaller ile bulduruyorum, kendi crack'imi hazırlıyorum.)

trial reset'in mantıgı, bilindik programlar ile demo yapılmışsa, (misal asprotect) otomatik siliyo kayıtları ve sıfırlıyo

Toplam Hit: 2176 Toplam Mesaj: 4