Windows Etkinleştirme??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek
    Arkdaslar laptopa format attım şimdi windowsu etkinleştir diye bir sey cıkıyor bılgısayarı acamıyorum...YArdım edenlerden Allah razı olsun...

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar." M. Kemal ATATÜRK
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Etkinleştirmeyi atla, devam et...

YAda crackli cd bul...

Eğer cd orjinal ise o zaman direk netten aktivasyon yap...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek
    Arkdaslar bı yardı yaa nete de baglanamıyorum...:(

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar." M. Kemal ATATÜRK
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Ağ desteği ile güvenli kipi açarsan nete bağlanırsın.Güvenli kipe girmene izin veriyorlar sadece.

λ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek
    arkdaslar bılıyorum cok oluyorum ama guvenlık kipini laptop acılırken f8 mı f10 mu acıo du.??? kusura bakmayın..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delifisek
    delifisek's avatar
    Erkek
    http://rapidshare.com/files/21376678/xppro_sp2_lisans.rar.html

şifre: omerta

xp için sanıyorum, bununla hem aktifleştirir,hemde orjinal hale getirirsin, defalarca kullandım tavsiye ederim yanii
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek
    Eyw sağol arkdasım..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek
    Arkdasım benım bılg hıc acılmıyor..acılırken etkınlestırme cıkıyo..senın verdıgın olayı yaptım sıfreyı kabul etmedı...

Toplam Hit: 1181 Toplam Mesaj: 8