Windows Güncelleştirme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

abü bilgisayarın sağ alt köşesinde bilgisayarınız için güncelleştrmeler hazır uyarısı çıkıyo.

elli defa güncelleştirme yaptım fakat günceleştirme yaptıktan 1 kaç saniye sonra yine aynı uyarı çıkıyo

le le le sakine
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CodeCryer
    CodeCryer's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hoja ms dos promt a geleeceksin format c: yazacaksın tüm sorunların yok olur bir defa geri gelmemk üzere

sonra internetten bir ubuntu cd si sipariş edeceksin yada uludag.org.tr nin pardusunu kuracaksın ve sınırsız ve özgür bir hayata merhaba diyeceksin

bu ibnelikler hep o bill gates denen ibnenin altından çıkıo 

CodeCryer derki "Tecavüz kaçınılmazsa benide çağırın aq"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmotioN
    EmotioN's avatar
    Erkek
    yüklemiodur güncellemeleri dikkat et.sen yükle diyip bıraktıgında bazen yüklemio hata verio..ondan olabilir.bnde de olmuştu..

bazıları için karanlık , korkunun kaynağıdır.bazılarınında tek bildiği şey..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    bilgisayarım özelliklerine gir gelen pencerede otomatik güncelleştirmelere gel otomatik güncelleştirmeleri kapat ikonunu işaretle tamam de. geriye yaslan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    CodeCryer bunu yazdı:
    -----------------------------

hoja ms dos promt a geleeceksin format c: yazacaksın tüm sorunların yok olur bir defa geri gelmemk üzere

sonra internetten bir ubuntu cd si sipariş edeceksin yada uludag.org.tr nin pardusunu kuracaksın ve sınırsız ve özgür bir hayata merhaba diyeceksin

linux yükle geçer demek istiyo :D

benüm yokluumu aratmıyonuz bakıyom da ((:

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    acer'ın 490 usd fiyatlı dizüstü modeli var linux yüklü geliyor, vista yüklemene izin veriyor ama 32bit xp yükleyemiyorsun, 64biti deneme fırsatım olmadı, kötü bir geçiş dönemi yaşıyoruz yama dosyaları xpnin boyutuna yaklaştı vista program uyumsuzlukları dolayısıyla ihtiyacı karşılayamıyor, linux doğuştan ezik, muhasebe programı ararsın yok, sitede activex vardır çalışmaz, üç parça değiştir sistemi boot edemezsin, modem çalışmaz konsola gir x komutu yaz, glx çöker konsola gir xxx komutu yaz yok mu bunun tıklanan versiyonu önümüzdeki 100 yıl içinde çıkacakmış. Amerikalılar bu işi biliyor MacOs gerçekten kral sistem.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    CodeCryer bunu yazdı:

peki hoca msdos a format c: ' yi ubuntu cd sini sipariş etmeden öncemi sonramı yazacağız.

(öyle cevaba böyle mal bi cevap verilir) adam yardım istemiş sen tutmuş ukalaca cevap veriyorsun.

@mrphs senin cevaba gelince, bilgisayarıma sağ tıkla otomatik güncelleştirmeler var o sekmedeki otomatik güncelleştirmeleri kapat şeysine tıkla. arada bir windowsupdate.microsoft.com a girerek son güncelleştirmeleri yükle, tamamdır.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BBS
    BBS's avatar
    Erkek

güncelleştirmeleri siteden yüklemeyi dene sorun muhtemelen ortadan kalkar

http://update.microsoft.com/windowsupdate/v6/default.aspx?ln=tr-tr

..
Toplam Hit: 1881 Toplam Mesaj: 8