Windows Güncelleştirmeleri Silinebilir Mi?
-
Beyler xp nin son güncelleştirmelerinden biri sanırım office in korsan kullanımıyla alakalıydı. Office xp yi açtım. Yazılımın orjinal olmadığı konusunda uyarı verdi. Sistem tepsisinde de yıldız şeklinde bir simge çıktı ve hiçbir şekilde kapatılmıyor. Office i artık kısıtlı özelliklerle kullanıyorum. Derdim son yapılan güncelleştirmeleri bir şekilde silip güncelleştirmeleri kapatmak. Bunu yapmanın bir yolu var mı? Sistem geri yüklemeye çalıştım birkaç tarihi denedim ama geri yükleme de yapmıyor. Formatsız nasıl silecez bu güncelleştirmeleri?
-
bildiğim kadarıyla sadece sistem geri yükleme ile bu işler olur.. çünkü güncellenene dosyalar sistem dosyalarıdır ve sistem geri yüklemede bu dosyaları geri yükler.. tekrar daha eski bi tarihle dene bunu
-
Denetim masasi >program ekle kaldir >iyi bakarsan guncellestirmeler i gorebilirsin,tikladiginda butun guncellestirmeleri gorebilirsin.Istedigini kaldirabilirsin.
-
Compü abinin dediği gibi program ekle veya kaldırda windows güncelleştirmelerini göster var oradan doğru yapabilirsin..
-
Bu olay haziran ayı güncelleştirmelerinden sonra oldu. Program ekle kaldırdan tüm haziran ayı güncelleştirmelerini kaldırdım değişen birşey olmadı. Sistem geri yükleme yapmıyor. Ona da bir çözüm yolu bulmuş çakallar...
-
demek ki geri yüklenemeyen ve silinmeyen bir dosyadaki bilgileri okuyor güncelleştirme işi..
dört yol var..
1-crack bul
2- office kaldır tekrar kur
3- windowsu tekrar kur
4- office alternaifi başka bir office programı kullan (open office gibi..)