Windows Hakkında ???????

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaKoRa
    SaKoRa's avatar
    Erkek
    s.a ark.

Normalde soru sormak amaçlı hiç konu açmamıştım :) nasıl oluyomuş ona bi bakam dedim :)

neyse soruya gelelim = windows açıldıktan sonra sağ tuş yaptığımda bilg. explorer acaip şekilde kasılıyor ve mause kum saati olarak kalıyor . bunu düzeltebilmem için ancak görev yöneticisinden explorer i sonlandırıyorum sonra tekrar explorer i çalışarak halloluyor .. Ama kesinlikle yine sağ tuş tıklayamıyorum:(

bu olay windows güncelleştirme yaptıktan sonra oldu sp1 wardı güncelledim ama sp2 olmadı ve birde bu sorun çıktı başıma :(
    şimdi çözümlerinizi bekliyorum ....

Kendinin tutulmuş olduğu aynı hastalığa tutulmuş başka bir hastayı iyileştirmeye uğraşan doktor..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaKoRa
    SaKoRa's avatar
    Erkek
    ya müridler,kardeşler,arkadaşar (gereken yalakalığı yaptım bak )

yardımcı olacak yok mu ????

Kendinin tutulmuş olduğu aynı hastalığa tutulmuş başka bir hastayı iyileştirmeye uğraşan doktor..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Sanırım sorunun güncelleştirmelerde hoca,sistem geri yüklemeyi kullanarak güncelleştirmeyi geri al,veya program ekle kaldırdan güncellemeleri kaldırabilirsin.Ayrıca sp2 yi indir ve yükle,olmazsa sp2 li bir xp cdsi bul ve onla yeniden windows kur

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaKoRa
    SaKoRa's avatar
    Erkek
    hoja buldum cvb ı zaten soalun başlat/programlar/domalttıklarımız
    ay pardon donatılar/sistem araçları/sistem geri yükleme

kolay gele :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hoja aynı sorun bende oldu bende dayanamadım en fazla 1 hafta katlandım ve format attım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Mesela güncelleştirmeyi iki hafta önce yükledin. Biz takriben 5 nisana geri alacağız.Önce başlat menüsüne gir ordan tüm programlar - donatılar-sistem araçları ve sistem geri yükleme

Bunu çalıştır,iki seçenek karşına çıkacak.Bilgisayarımı bir önceki tarihe geri yükle (ilk seçenek) onu seç ve ileri de.Önüne seçmen için tarihler gelecek.Bu takvimlerden uygun tarihi seçmen gerek.Seçeceğin tarihin yazısı diğer günlere göre biraz daha koyudur.Onu tıklarsın ve bir tarih seçersin.Tabii o güncelleştirmeyi yüklemeden önceki bir tarih olacak.Bu arada veri kaybın olmasın diye önemli bilgilierini başka hdd veya cdye falan kopyala (ne olur ne olmaz) sonra ileri falan de,artık o kendisi halleder

Kolay gelsin,inşallah yaparsın

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaKoRa
    SaKoRa's avatar
    Erkek
    Dediklerini yaptım ertan oldu da çok saol kardeş beah !

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaKoRa
    SaKoRa's avatar
    Erkek
    hoja bende cvb ını buldum zaten ama sen ayrıntılı yazmışsın herkes anlayacaktır umarım :) ertan hoja süpersin tek kelime ile
    çok saol kardeş

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Eyvallah sağol hoca,önemli değil :))

Toplam Hit: 1246 Toplam Mesaj: 9