Windows Host Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bonzo
    bonzo's avatar
    Erkek

Merhabalar;

Serverimdaki php siteleri başka bir servera aktarıyorum. Birkaçta asp sitem var bunları barındırabilecek host arıyorum. 500 mb alan 5-6 sql kullanabileceğim güvenilir hosting firması arıyorum. Forumdan da host veren varsa alabilirim.

Dünyayı güzellik kurtaracak .Bir insanı sevmekle başlayacak herşey/Gerçekçi ol imkansızı gerçekleştir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

kaç tane site için host lazım hemen sağlayalım :) sınırsız trafik olsun hadi sana :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bonzo
    bonzo's avatar
    Erkek

6 domain olcak. Çok dersen 4 de olabilir. O 2 si html site. Başka yerede sıkıştırırım. şimdilik 4 tane sql kullanmam lazım ilerde 6 olabilir ama pek sanmam :) Tırafik sorun değil. Sitelerde hit yok. Açık kalsın diye durcak. En aşağı 500 mb yer lazım ilerde ücreti karşılığı arttırabilirim. Kaç para olur onu de hele :)

Dünyayı güzellik kurtaracak .Bir insanı sevmekle başlayacak herşey/Gerçekçi ol imkansızı gerçekleştir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

msn adresimi pm olarak gönderdim hocam. oradan devam edelim fiyat olarak da sıkma canını hallederiz ;)

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

bana da lazım arkadaşlar 50mb alan yeter 1 haftalık kullanacağım script kendi hostumda çalışmıyor deneme yapamıyorum.

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:
    -----------------------------

bana da lazım arkadaşlar 50mb alan yeter 1 haftalık kullanacağım script kendi hostumda çalışmıyor deneme yapamıyorum.

yüzüncü müşterimiz olmanızdan dolayı 100 mb lık alanın bilgilerini yolluyorum iyi çalışmalar :D

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

crafty bunu yazdı:

Nitrous bunu yazdı:

yüzüncü müşterimiz olmanızdan dolayı 100 mb lık alanın bilgilerini yolluyorum iyi çalışmalar :D

:) eyvallah topraaam

http://www.youtube.com/watch?v=YNV_HycuCqw

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek
    Bana da radyo host lazım 3 aylık maksimum 50 kişilik olsa yetr ? Yıl sonu tezi ile alakalı bir site yapilmam gerekiyor rica ediyorum bir radyo host bulun bana yabancıya gitmesin para:)

...
Toplam Hit: 983 Toplam Mesaj: 8