Windows Host Lazım
-
Merhabalar;
Serverimdaki php siteleri başka bir servera aktarıyorum. Birkaçta asp sitem var bunları barındırabilecek host arıyorum. 500 mb alan 5-6 sql kullanabileceğim güvenilir hosting firması arıyorum. Forumdan da host veren varsa alabilirim.
-
kaç tane site için host lazım hemen sağlayalım :) sınırsız trafik olsun hadi sana :D
-
6 domain olcak. Çok dersen 4 de olabilir. O 2 si html site. Başka yerede sıkıştırırım. şimdilik 4 tane sql kullanmam lazım ilerde 6 olabilir ama pek sanmam :) Tırafik sorun değil. Sitelerde hit yok. Açık kalsın diye durcak. En aşağı 500 mb yer lazım ilerde ücreti karşılığı arttırabilirim. Kaç para olur onu de hele :)
-
msn adresimi pm olarak gönderdim hocam. oradan devam edelim fiyat olarak da sıkma canını hallederiz ;)
-
bana da lazım arkadaşlar 50mb alan yeter 1 haftalık kullanacağım script kendi hostumda çalışmıyor deneme yapamıyorum.
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------bana da lazım arkadaşlar 50mb alan yeter 1 haftalık kullanacağım script kendi hostumda çalışmıyor deneme yapamıyorum.
-----------------------------yüzüncü müşterimiz olmanızdan dolayı 100 mb lık alanın bilgilerini yolluyorum iyi çalışmalar :D
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------bana da lazım arkadaşlar 50mb alan yeter 1 haftalık kullanacağım script kendi hostumda çalışmıyor deneme yapamıyorum.
-----------------------------yüzüncü müşterimiz olmanızdan dolayı 100 mb lık alanın bilgilerini yolluyorum iyi çalışmalar :D
-----------------------------:) eyvallah topraaam
-
Bana da radyo host lazım 3 aylık maksimum 50 kişilik olsa yetr ? Yıl sonu tezi ile alakalı bir site yapilmam gerekiyor rica ediyorum bir radyo host bulun bana yabancıya gitmesin para:)