Windows Hosting Ve Domain İçin Firma Önerisi? (Acil)
-
Merhaba arkadaşlar,
Hosting ve domain alacağım. İkisini aynı firmadan almak istiyorum ki ucuza gelsin :)
Kredi kartı ile ödeme yapmak sorun değil yani yapabilirim.
500 MB alan, Sql Server veren ve .net framework 3.5 destekli bir win hostinge ihtiyacım var.
Firma önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
-
wking bunu yazdı:
-----------------------------
Merhaba arkadaşlar,
Hosting ve domain alacağım. İkisini aynı firmadan almak istiyorum ki ucuza gelsin :)
500 MB alan, Sql Server veren ve .net framework 3.5 destekli bir win hostinge ihtiyacım var.
-----------------------------Selamlar,
bi görüşelimn, yardımcı olayım., pm attım.
not: fatura kesilir.
-
Tamam hocam okudum :)
-
Can Kırca ile anlaşılmıştır :)
-
cankirca bunu yazdı:
wking bunu yazdı:
Merhaba arkadaşlar,
-----------------------------Hocam benide bilgilendirirmisin benimde aynı özelliklere sahip sql ve .net destekli bir hosta ihtiyacım var yakın zamanda düşünüyorum kabataslak aynı şartlarda bir host ne kadar pm atarsan sevinirim.
-
wking bunu yazdı:
-----------------------------en iyisini yaptın hocam :)
-
wking bunu yazdı:
-----------------------------domain tescil edilip hosting hesabı açılmıştır,hayırlı olsun.
-
Shimarik bunu yazdı:
cankirca bunu yazdı:
wking bunu yazdı:
Merhaba arkadaşlar,
-----------------------------Hocam benide bilgilendirirmisin benimde aynı özelliklere sahip sql ve .net destekli bir hosta ihtiyacım var yakın zamanda düşünüyorum kabataslak aynı şartlarda bir host ne kadar pm atarsan sevinirim.
-----------------------------peki, yazıyorum.
-
Hocam projeyi bitirdim tam çalıştırayım dedim, sanırım Framework'ü güncellemeyi unutmuşsun. Bana Framework 3.5 lazım, güncelleyecektin. O işlemi hızlandırırsan sevinirim :)
Bir de siteye www olarak girmeyi deniyince hala girmiyor. Ona da bir bakarsan sevinirim :)
Ben şimdi uyuyorum, 4e kadar uyurum sonra bir yere gidicem, gece gelirim sanırım.
-
wking bunu yazdı:
Hocam projeyi bitirdim tam çalıştırayım dedim, sanırım Framework'ü güncellemeyi unutmuşsun. Bana Framework 3.5 lazım, güncelleyecektin. O işlemi hızlandırırsan sevinirim :)
Bir de siteye www olarak girmeyi deniyince hala girmiyor. Ona da bir bakarsan sevinirim :)
Ben şimdi uyuyorum, 4e kadar uyurum sonra bir yere gidicem, gece gelirim sanırım.
-----------------------------unutmak değil de, gece nete bağlanamadım adam gibi. ilgileniyorum usta şimdi.