Wındows Icınde Baska Bır Wındows Kurmak
-
Arkadaslar tek bır bılgısayarda 2 ısletım sıstemını aynı anda calıstırmaya yarayan yanı mesala wındows ıcnde ayrı bır wındows acıo ve ikisi bırbırınden bağımsız oluo ama ıkısınıde aynı anda calıstırabılıyorsun. Bunun ıcın onereceğınız bır program var mı bıde bu programı nasıl kurucaz kurduğumuz yenı yere nasıl wındows yukluycez bunları anlatabılırmısınız?
-
Yaf bak benim dergilerin arasında vardı bu, gecenin bi saati arayamıcama göre yarın sabah ararım beki bulurum belki bulmam :)
-
harddisk in iki parça ise mesala windows (c:) yüklü sende diğer windowsu (d:) yükle o zaman iki ayrı biçimde kullanabilirsin
-
olmaaz vindowslar birincil alanlarda çalışır canıını yediimin linux u her alanda çalışır emulatör gibin bişe bul program onunla kurabilirsin sanırım
-
ikinci olarak xp kurman lazım. dual boot için. yawuz saçmalama. asıl zorluğu birden fazla linux"da yaşar. emulator programları kastediyorsan onlar windows içinde geçerli.
örnek:
harddisk gerekli parçalara bölünür. c:"ye windows 98 kurulur. sonra d:'ye windows xp kurulur. windows xp"de bulunan dual boot sayesinde açılışta işletim sistemi seçilebilir. -
VMware die bir program olucaktı yada Virtual computer die ikisinden birini bul ve indir bunlar çalışan bir işletim sistemi içersinde başka bir işletim sistemini çalıştırmana izin veriyor(Windows unix linux)
-
kardeş ben o hırtoyu kullanıyordum o programı live cd bile çalıştırmıyo linux kuracam kernel panik diyo pezew
-
Download Bölümünü Kurcala bu işi yapan program verilmişti 1 ay filan oluyor VMware adında program zaten bu işi yapan 2 tane program var birde microsoftun virtual pc programı kullanımları basit o seni yönlendiryor zaten. Windows yükleme işi aynı normal windows yükler gibi yüklüyorsun ses+etherne+usb+ekran kartı sürücülerini kendi yüklüyor Kolay Gelsin..
-
yavuz ayarlarında hata yapmadıgına eminmisin çünkü bende gayet güzel çalıştı?
-
ya chip dergisinde anlatıyodu doru yaptım ayarlarınıda aama olmadı
-
3. parti yazılımları gerekir bu olaya. Sistemin boot kısmına yerleşir ve neyi boot yapacağını seçersin. en basit program olarak vamos u tavsiye ederim.. Eskiden çok yapmıştım bu olayları gayet güzel çalışıyordu
Toplam Hit: 1404 Toplam Mesaj: 11