folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Wındows Icınde Baska Bır Wındows Kurmak

Wındows Icınde Baska Bır Wındows Kurmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyakimm
    manyakimm's avatar
    Erkek
    Arkadaslar tek bır bılgısayarda 2 ısletım sıstemını aynı anda calıstırmaya yarayan yanı mesala wındows ıcnde ayrı bır wındows acıo ve ikisi bırbırınden bağımsız oluo ama ıkısınıde aynı anda calıstırabılıyorsun. Bunun ıcın onereceğınız bır program var mı bıde bu programı nasıl kurucaz kurduğumuz yenı yere nasıl wındows yukluycez bunları anlatabılırmısınız?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    Yaf bak benim dergilerin arasında vardı bu, gecenin bi saati arayamıcama göre yarın sabah ararım beki bulurum belki bulmam :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yenerfaruk
    yenerfaruk's avatar
    Erkek
    harddisk in iki parça ise mesala windows (c:) yüklü sende diğer windowsu (d:) yükle o zaman iki ayrı biçimde kullanabilirsin

yener
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    olmaaz vindowslar birincil alanlarda çalışır canıını yediimin linux u her alanda çalışır emulatör gibin bişe bul program onunla kurabilirsin sanırım

tahribat.com a can feda
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanacasta
    sanacasta's avatar
    Erkek
    ikinci olarak xp kurman lazım. dual boot için. yawuz saçmalama. asıl zorluğu birden fazla linux"da yaşar. emulator programları kastediyorsan onlar windows içinde geçerli.
    örnek:
    harddisk gerekli parçalara bölünür. c:"ye windows 98 kurulur. sonra d:'ye windows xp kurulur. windows xp"de bulunan dual boot sayesinde açılışta işletim sistemi seçilebilir.

https://twitter.com/ElliotticianRB
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    VMware die bir program olucaktı yada Virtual computer die ikisinden birini bul ve indir bunlar çalışan bir işletim sistemi içersinde başka bir işletim sistemini çalıştırmana izin veriyor(Windows unix linux)

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    kardeş ben o hırtoyu kullanıyordum o programı live cd bile çalıştırmıyo linux kuracam kernel panik diyo pezew

tahribat.com a can feda
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mistik
    Mistik's avatar
    Erkek
    Download Bölümünü Kurcala bu işi yapan program verilmişti 1 ay filan oluyor VMware adında program zaten bu işi yapan 2 tane program var birde microsoftun virtual pc programı kullanımları basit o seni yönlendiryor zaten. Windows yükleme işi aynı normal windows yükler gibi yüklüyorsun ses+etherne+usb+ekran kartı sürücülerini kendi yüklüyor Kolay Gelsin..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    yavuz ayarlarında hata yapmadıgına eminmisin çünkü bende gayet güzel çalıştı?

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    ya chip dergisinde anlatıyodu doru yaptım ayarlarınıda aama olmadı

tahribat.com a can feda
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    3. parti yazılımları gerekir bu olaya. Sistemin boot kısmına yerleşir ve neyi boot yapacağını seçersin. en basit program olarak vamos u tavsiye ederim.. Eskiden çok yapmıştım bu olayları gayet güzel çalışıyordu

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
Toplam Hit: 1404 Toplam Mesaj: 11