folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Windows İcon Sorunu :|

Windows İcon Sorunu :|

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayteach
    ayteach's avatar
    Erkek

s.a

hacılar pc ye format attım stylexp male yükledim bi tema uyguladım ardından bide şekil olsun diye icon uyguladm fakat masa üstündeki simgeler gitti simge yok sadece isimleri yazıyo :S çözemedim sorunun ne oldugunu.belgelerimdeki veya pc nin baska bi yerindeki simgeleride simge durumuna getirince yine görünmüyo isimleri yazıyo ama döşeme veya küçük resimler halinde görüntüleyince sorun olmuyo.ayrıca baslat menüsünün sag tarafıda siyah oldu hiç bişi görünmüyo.

NOT: pc arkadasın oldugu için resim felan koyamadım biraz detaylı anlattım sanırım :) yardımcı olursanız sevinirim.kolay gele

Bir Serseriyi Öldürecek Yine Serseri Kurşundur...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR2
    PanxeR2's avatar
    Erkek
    kardeş bende temayi değiştirdim tüm simgeler değişti ancak yüklediğin yeni temada sorun olabilir format uyuşmazlığı gibi birde bağzı temalarda içinde uyulama oluyor o uygulamayi açtğın zaman simgeler geliyor bana da 1kere olmuştu UberIcon u çalıştırınca düzelmişti tabi temadan temaya uygulamalar değişebiliyor.

Cumhuriyet sizden fikri hür vicdanı hür irfanı hür nesiller ister. M.KEMAL ATATÜRK
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayteach
    ayteach's avatar
    Erkek
    PanxeR2 bunu yazdı:
    -----------------------------
    kardeş bende temayi değiştirdim tüm simgeler değişti ancak yüklediğin yeni temada sorun olabilir format uyuşmazlığı gibi birde bağzı temalarda içinde uyulama oluyor o uygulamayi açtğın zaman simgeler geliyor bana da 1kere olmuştu UberIcon u çalıştırınca düzelmişti tabi temadan temaya uygulamalar değişebiliyor.
    -----------------------------
    aga sonradan cok tema degistirdim bi sürü tema denedim ama nafile UberIcon dedigin zımbırtı pro mu acep??

Bir Serseriyi Öldürecek Yine Serseri Kurşundur...
Toplam Hit: 830 Toplam Mesaj: 3