Windows Installer Hatası ( Yardım )
-
Arkadaşlar; bilgisayara format attıktan sonra Sp3'ü yükledim.
1) Ardından IE7'i yükledim, yeniden başlatmama rağmen IE7 faal olmadı. ( Yardım / IE7 hakkında ise IE7 olduğu yazıyor )
2) İlave olarak TechSmith Camtasia Studio 6.0.1 Build 782'i yükledim. Fakat bana " Windows Installer Hizmetine Erişilemedi, Güvenli Modda Çalışıyor Olmanızdan veya Windows Installer Hizmetinin Doğru Yüklenmemesinden Kaynaklanabilir " Uyarısı Verdi. Windows Installer 3.1 Ürünü Yükledim. SP3'in Daha Ynei Bir Sürüm Olduğunu ve Windows Installer 3.1 Sürümüne Gerek Olmadığını Söyledi.
Konu hakkında Düşüncelerinizi Alabilirmiyim.
Yardımlar için şimdiden teşekkürler...
-
111 Kişi şuan sitede yokmu bir hayır sahibi :)
-
Hmm şimdi bence bu senin hoşuna gitmeyen bi durum ya windows u terkedip linux kur yada format at tekrar kur
-
tekrar format at
durum degismezse programi yukledigin cd veya dosyalar bozuk olabilir yeniden indirip kurmayi dene
bi format daha at, yukleme bittikten sonra internete baglanma hicbir flasdisk veya orjinal olmayan cd takmadan bi antivirus programi kur guncelle sonra sp3 u kur sonra kendi programini kur
kullanicinin yonetici yetkisine sahip olduguna dikkat et
-
s3rs3ri bunu yazdı:
-----------------------------cok basit bir olay,
baslat>calistir>msconfig
services sekmesi asagilara in windows installer aktive et kaydet yeniden baslat hepsi bu.
-----------------------------Dediklerini denedim.
Fakat msconfig komutunda hizmetler bölümünde windows installer " DURDURULDU " yazıyor. Yanındaki kutucuk işaretli.
Sanırım tekrar format gerekiyor