Windows Klasor Sorunu !
-
slm müridler benim bi sorunum var.d sürücüsünde bulunan bir klasörün içine giremiyorum.girdiğim zaman bütün proğramlar kapanıyor ve masaüstüne dönüyorum.drwatson hatası ve arkasına explorer hatası veriyor.watson ı sildim ama düzelmedi.klasörde resimler var rahmetli ananemin başka resimim yok ona ait bu klasörü muhakkak açmak zorundayım lütfen yardım edin.teşekkürler
-
bu dosyayı rardan çıkar çift tıkla bakalım olucakmı
-
teşekkür edrim denedim açıldı ve kapanmadı.neden böyle bi sorun çıkardığı konusunda bilgin var mı paylaşırmısın çift tıkla direk şutluyordu
-
essan bunu yazdı:
-----------------------------bu dosyayı rardan çıkar çift tıkla bakalım olucakmı
-----------------------------essan su konularda hep böyle hızır gibi yetişiyorsunya bayılıyorum ya :D
-
kanliay bunu yazdı:
-----------------------------
teşekkür edrim denedim açıldı ve kapanmadı.neden böyle bi sorun çıkardığı konusunda bilgin var mı paylaşırmısın çift tıkla direk şutluyordu
-----------------------------autorun virüsü bulaşmış demek ki hocam.. gönderdiğim dosyayı not defterinde açarsan içindekileri inceleyebilirsin :)
-
evet senin dediğin gibi oldu s3rs3eri sağ tıkla açtım sonra çift tıklada girildi.teşekkür ederim hepinize çok sağolun.
-
s3rs3ri bunu yazdı:
essan bunu yazdı:
-----------------------------kanliay bunu yazdı:
-----------------------------autorun virüsü bulaşmış demek ki hocam.. gönderdiğim dosyayı not defterinde açarsan içindekileri inceleyebilirsin :)
-----------------------------autorun daysa benim dedigimde olurdu dimi? (yani sag tiklayip ac dese)
(yanlis anlama sadece soruyorum)
-----------------------------evet hocam sağ tıklayıp aç diyince de olur..