Windows Kullanıcıları!! Windows"U Kurarak Neleri Kabul Ettiğinizi Görün
-
Kendimin de windows kullandığımı belirterek, linki veriyorum.
http://www.cagataycebi.com/freedom/eula_facts.html
-
Sizin onayınız olmaksızın, Microsoft, bilgisayarınıza yeni bir yazılım yükleyebilir.
ebesinin am* ben kabul etmiyom :D:D:D
-
Windowsu kurarken hangi mal Kullanım Koşulları nı okuyo ki. Kabul de geçç :D
-
paket kontrol programları kurun,ne olup olduğunu görürsünüz :)
alsın soksun bi yerlerine bill gates,ne işe yarayacaksa bilgiler :)
-
pardus geliştiricilerinin bloglarında sürterken gördügüm güzel bir resim :) ;

-
Baştan sona okudum da hocam,bu hukuktaki ölü kanunlar gibi,uygulanamadıktan sonra neyleyim böyle sözleşmeyi
-
linux forever
-
:)
-
Abi kontrolunu kaybedip ,tunelin sonundaki isigi goremeyen linux hayranlarinin bok atmasindan baska birsey degil,butun dunya salak ,herkes aldatiliyor birtek onlar akilli degilmi(!) ...yok izinsiz program kurabilirmis,orcinal metni okuyun o kisim windows updatelerinden bahseder...sonra bilgisayarinizdaki verileri diger firmalarla paylasabilirmis,buda deli sacmasi...windows u orcinal yapmak icin microsoft un sitesinden orcinallik sinamasi yaptiktan sonra size birtakim secenekler sunar ,korsanla mucadele konusunda destek vermek istermisiniz...diger hizmetlerden yararlanirkende bu tip secenekler sunar bunlari kabul etmediginiz takdirde sizin bilgisayarinizdaki istatistiklerden yararlanamaz.......gulerek okudum hepsinide okumadim deli sacmasindan baska birsey degil :)
-
ohaaaaaaaaaaaa
ben kabul mabul etniorum bu en lann
hakkaten hangi mal
kurmda kuralalrı okuor ki...
ayrıca
TC de bize bişey oklmazzzz
yalnız yakayı elevrrrsek vay halimize :D
-
Kaç kişi orjinal kullanıyor Windows'u.Adamlar hukuksal önlemler almışlar.Bunda şaşılacak yada garip birşey göremedim.Her önüne gelen bir açıktan faydalanıp dava açamaz.Her şirketin belli kuralları vardır.Yasalar çerçevesinde istenilen her türlü kural konulabilir,uygulanabilir.Compunun dediği gibi linuxçuların bok atmasından başka birşey değil.
Toplam Hit: 2525 Toplam Mesaj: 11