Windows Kurtarma Ekranında Kalıyor
-
Merhabalar, dün notebooku kullanırken Durdurma kodur. CRITICAL FROCESS DIED (OXEF) hatasını aldıktan sonra otomatik onarıma hazırlanıyor ekranına geçmeye başladı. Hangi ekranı denesem deneyeyim geçemedim.
komut ile sfc scannow ile chkdsk r komutlarını da denedim yine de olmadı.
bilgisayarı sıfırla desem de onu da yapamıyor. Geri yükleme de yapamıyor. Sizce bunun çözümü nedir ?
rapidhacker550 tarafından 18/Ağu/26 08:37 tarihinde düzenlenmiştir -
herşeyi denemissin hard disk bozulmuş olabilir
-
Depolama sürücüsü gitmiş hocam, çıkar farklı bir pc ye tak o pc üzerinde formatlayıp check disk yap. Sonra yeni asıl pc ye takıp sistem kurarsın üzerine
-
FrodoTheYuzuksuz bunu yazdı
Depolama sürücüsü gitmiş hocam, çıkar farklı bir pc ye tak o pc üzerinde formatlayıp check disk yap. Sonra yeni asıl pc ye takıp sistem kurarsın üzerine
Samsung evo 970 di bi de hocam
-
Windows 11 ISO indirip USB'ye yaz onu kurtarma aracı olarak kullanıp dene bakalım. Güncelledikten sonra Windows 10 bende çökmüştü bu şekilde kurtarmıştım.
-
rapidhacker550 bunu yazdıFrodoTheYuzuksuz bunu yazdı
Samsung evo 970 di bi de hocam
Gitmiş derken, çöp oldu demek istemedim hocam. Bazen sektörler bozuluyor, bunu düzeltmek için Windows onarım programını başlatınca bozuk sektörlerden ve diskin kapasitesinden ötürü düzeltemiyor. Bu yüzdena ayrı bir cihazda sektörleri kontrol edebilirsiniz. Gerekiyorsa format, gerekmiyorsa sektör düzeltme + yedek ile format.
Tabii en doğru sonucu ssd performans testi verir.
-
mkyb bunu yazdı
Windows 11 ISO indirip USB'ye yaz onu kurtarma aracı olarak kullanıp dene bakalım. Güncelledikten sonra Windows 10 bende çökmüştü bu şekilde kurtarmıştım.
Evet şimdi birinden isteyeceğim usb verip iso kurdurmak için. Bende iş bilgisayarı da usb ye izin vermiyor veri sızıntısı diye.