Windows Kurulum Cd Edit Yapmak İstiyorum
-
sanırım başlık anlam bakımından biraz eksik kaldı.
ben bi bilgisayar teknik servisinde stajer olarak çalışıyorum . Genellikle Donanımsal sorunlar üzerinde çalışmalar yapıyoruz fakat format için gelenlerde oluyor
ama format işi baya uzun sürdüğü bide formatı attıktan sonra bir bilgisayardaolması gereken programları vs. yüklediğimiz için baya uzun sürüyor . Okulda
format işlemi tamamlandıktan , windows kurulduktan sonra Cd içerisine eklediğimiz programlarında kurulduğunu duymuştum .
o zaman için pek ilgimi çekmemişti ama şimdi baya işime yarabilir.
tekrardan türkçemin yettiği kadarıyla toparlayayım.
Windows kurulum cd takıp kurulumu bitirdikten sonra bütün programların otomatik olarak kurulmasını istiyorum
yada programları kurulu olan bi işletim sistemini bootable yapılabiliyorsa onada okay..
yardımcı olabiliecek arkadaşlar varsa şimdiden teşekkür ediyorum.
-
Hocam zaten var böyle hazır sistemler ama ne kadar güvenilir bilinmez :)
http://www.indirjen.com/programlar/isletim-sistemleri/ incele bir istersen bunun gibi bir sürü var google amca yardımcı olucaktır sana bu konusda.
İllaki ben kendim yapıcam kardeşim diyorsan bi aralar bakınmıştım ama gene Forumlarda araştırırsan bulabilicegin bir çok yardımcı döküman var programı ve editlenmesini anlatıyor adamlar.
Hayırlı akşamlar :)
-
tnctr ye üye ol. orda bir ton bu şekilde hazır var. ayrıca nasıl yapılacağıda anlatılıyor.
-
-
teşekkürler