Windows Kurulumunda Sorun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek

Yüklemek için kullanacağım sabit disk bölümünü sildikten sonra yükleme işlemine geçiyor. Yükleme işleminin bir kısmı bitip kalan kısmını yüklemek için bilgisarayı yeniden başlatmak istiyor fakat çıkan arıza : "Windows bilgisayarı bir sonraki aşama için hazırlayamadı."

Vista, Xp, Windows 7 denedim hepsinde aynı. Sabit diski ayrı ayrı 3 bilgisayarda denedim sonuç aynı. Sabit diske low level format attım sorun yine aynı.(Bad sector olabilir demişlerdi.)

Çözümünü bilen varsa, yazarsa çok makbule geçicek. Şimdiden teşekkür ederim.

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    diski tamamen biçimlendirdin mi ? herhangi bir dosyalarının oldugu bölüm var mı ?

Boş İşler Uzmanı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

hdd yi degistir

farkli bi hdd bulup yuklemeyi dene

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek
    Hayır yok. Zaten low level formatta plakadaki her şey gidiyor diye biliyorum. Uzun lafın kısası hiç bir şey yok şu an sabit diskte.

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek
    underzero abi zaten en son çare onu yapıcam ama çözümü bulmam gerekli bir de şöyle bir şey var 2 sabit disk aynı anda takınca gayet güzel veri alış verişi yapabiliyor. Yani sorun nerede anlamış değilim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    diski baska bir bilgisayara takip .. o bilgisayara .. acronis disk director ile cesitli formatlarrla diskini tekrar bicimlendir ..
Toplam Hit: 737 Toplam Mesaj: 6