folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Windows Lisans Anahtarını Öğrenme Yardım

Windows Lisans Anahtarını Öğrenme Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WaffenSS
    WaffenSS's avatar
    Erkek

Müritler pc ye format atacağım pc de Orjinal Windows 10.1 var bunun keyini nasıl öğrenebilirim ? öğrendim diyelim bu keyi birdaha kullanabilir miyim format attıktan sonra ? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Windows 8 ve 8.1: Lisans Anahtarını Bulmak

http://8.enpedi.com/2014/08/windows-8-ve-81-lisans-anahtarn-bulmak.html

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Başlat > Çalıştır > cmd>

powershell "(Get-WmiObject -query ‘select * from SoftwareLicensingService’).OA3xOriginalProductKey"

mkyb tarafından 11/May/16 20:04 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WaffenSS
    WaffenSS's avatar
    Erkek

keyi kullanabilir miyim peki formattan sonra tekrar ? Yani orjinal sürümde ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Evet kullanabilirsin. Zaten key biosa gömülüdür. Windows kurulurken otomatik tanıyıp key istemez.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WaffenSS
    WaffenSS's avatar
    Erkek

dreamspark dan iso dosyası indirdim DVD ye yazdım şimdi ondan format atıcam 10.1 . Keyi de aldım kafam rahat olsuno zaman :D temiz bilgisayar ile tekrar TBT Girerim artıkın :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WaffenSS
    WaffenSS's avatar
    Erkek

Girilen ürün anahtarı ,yükleme işleminde kullanılabilecek hiçbir windows görüntü dosyasıyla eşleşmiyor .farklı bir ürün anahtarı girin 

hatası alıyorum Şimdi yükle dedikten sonra sebebi nedir ne yapmam gerekiyor :/

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    WaffenSS bunu yazdı

Girilen ürün anahtarı ,yükleme işleminde kullanılabilecek hiçbir windows görüntü dosyasıyla eşleşmiyor .farklı bir ürün anahtarı girin 

hatası alıyorum Şimdi yükle dedikten sonra sebebi nedir ne yapmam gerekiyor :/

hocam microsoftu arayarak söyleyebilrsin onlar hallediyorlar orjinal sistem ve orjinal win se sorun yaşamaman lazım.

Toplam Hit: 1495 Toplam Mesaj: 8
microsoft lisance key