folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Windows Live Communications Platform Hatası ?

Windows Live Communications Platform Hatası ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BrighStar
    BrighStar's avatar
    Erkek

Arkadaşlar pc format attım .. msn 2010 surumunu  yukledim ..

normal msn adresimi felan yazdım önüme bi sorun geldi ve şöyle bi sorun oda : Windows Live Communications Platform Hatası

işte bu lanet olası hatayı veriyor.. ? bunu nasıl çözerim bi turlu msn acmama izin vermiyor..:

googleden  bakınıp yaptıklarımı anlatayım..;

- 3 kez formatladım Banamısın Demedi Acılmadı Aynı Hatayı gene verdi ..

- diceksiniz ki virüs var tarat tarattım combofix ve çeşitli programlarla gene olmadı ..

-  calıştırdan;

msiexec /x {B1403D7D-C725-4858-AACC-7E5FA2D72859}

%USERPROFILE%\Application Data\Microsoft\IdentityCRL

appwiz.cpl

C:\Program Files\Windows Live\Contacts ( içindeki dll uzantılı dosyaları sildim denedim gene acılmadı dll dosyasnın ismini değiştirdim gene olmadı .. )

ve sonra bu hatadan sonra bu yukardakı dll uzantılarlamı ne oynadım bu Windows Live Communications Platform Hatası gitti onun yerine

bu hata gelmeye basladı ..

bun sorun için herhangi bi işlemde yapmadım artık yoruldum sonunda tbt basvurudm çözüm önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.. ? 1haftadır msn acamıorum yardımlarını bekliorumm ?

. Ben Kimseyi Kaybetmedim Herkez Beni KAYBETTİ... .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bişeyi tıklama tut çek aşagı girersin msn e

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BrighStar
    BrighStar's avatar
    Erkek

yassun bunu yazdı:
    -----------------------------

bişeyi tıklama tut çek aşagı girersin msn e

-----------------------------

olmuyor sayın yassun denedim kandi kandine donuyor

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hata kodunu yaz google'a çözüm bulursun

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BrighStar
    BrighStar's avatar
    Erkek

yokmu hacılar bilen eden ya ? cıldıracam burda atacam bu kanet pc yi olmuoyrrrr olmuyorrrrrrrrr...... :@:@:@

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yNsr
    yNsr's avatar
    Erkek

windows installer cleanup utility ( http://download.microsoft.com/download/e/9/d/e9d80355-7ab4-45b8-80e8-983a48d5e1bd/msicuu2.exe )

kullanarak Communications Platform dalgalarini kaldirip msnyi tekrar kurmayi dene bakalim olacakmi

In every job there is a no
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BrighStar
    BrighStar's avatar
    Erkek

olmuyor hocam :S modemi resetledim ama gene olmuoyrrrrr :SS:S: var bir yolu var çözümü vardır mutlaka ama neeediiirr işte :S varmı bilen acaba yahuuuu ??? :S

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BrighStar
    BrighStar's avatar
    Erkek
    Arkadaslar Tekrar Pc ye Format Attım Ve gene Windows Live Communications Platform Hatası Aldım Bilen Eden yokmu Nasıl Ben Bu Sorunu Hallederim Yaa.. :S Googlede Bakmadıgım Uygulamadığım İşlem Kalmadı.. - Format Attım Olmadıı Denedım.. - Gizli Klasör seceneklerinden gizli klasörleri actım Windows Live'la ilgili tüm dosyaları sildim combofixle tarattım olmadı.. - indirdim Windows Live ı temizledim formattan sonra gene olmadı ( formatı attım tekrar yukledikten sonra tekrar kaldırdım temziledim yanii ) - C:\Program Files\Windows Live\Contacts içindeki wldlog.dll dosyasını sildim denedim açılmadı geri yuledim diğer dll dosyasını denedım açmadı..LANET OLSUN ACMIYOR DA ACMIYORRRR ? :Q cıldıracam napacam bilen yokmu koca TAHRIBATTA.. ?????????

Toplam Hit: 901 Toplam Mesaj: 8