Windows Live Messenger 9 Beta

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

MSN görüntüleri internete sızmıştı. Merakla beklenen MSN 9'u Microsoft'un resmi sunucusundan indirebilirsiniz. indirilebilir olarak kullanıcılara sundu. Değişen tek şey, MSN değil tabii ki. İndirmek için:

http://download.microsoft.com/download/7/6/E/76EE3260-D212-4D9B-B8D6-79C014B0593B/EN/wlsetup-web.exe

Bence indirmeyin çünkü hem beta hem ingilizce hem de çoklu oturum için yama v.s uygulayamıyorsunuz.  Sadece bilginiz olsun istedim, tabi isteyen indirebilir.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ThEDARq
    ThEDARq's avatar
    Erkek
    Kaçıncı Verilişi Bu :/

|| Beyaz Atlı Prensini Bekleme,Seyize Razı Ol,Yoksa Beygire Kalırsın..||
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

ThEDARq bunu yazdı:
    -----------------------------
    Kaçıncı Verilişi Bu :/
    -----------------------------

Benim bildiğim 1 kere verildi o da farklı bir adresten indiriliyordu ve de trojandı ama bu microsoft'un adresinden indiriliyor.

edit: daha önce verilmiş :( :)

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=75055

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

http://rapidshare.com/files/161467234/WLM2009_TR.zip.html

Türkçe dll dosyası %90 Türkçe diyebilirim. En son 14.0.5027.0908 sürümlü betanın kurulu olması gerekli  

:|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    millete aratacaklarına bu çoklu oturum desteğini kendileri verseler bi tarafları eksilmez heralde bence o gereksiz aimasyonlu janjanlıları kaldırıp çoklu açma dalgası destei versin

tahribat.com a can feda
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    1 kişinin 1 msn adresi olur 5 6 tane msn adresi olmaz. iş ve özel msn adreslerini bir arada kullanmak istiyorsanız ayrı mesele ancak ülkemizden başka yerlerde evinde iş yapan insanlar az olduğundan dolayı kalkıp boş yere eklemezler böyle bir özellik - ki ekleneceği söylenmişti ve bu daha beta. 1. betayla 2. beta arasında dağlar kadar da fark olduğunu göz önünde bulundurursak tam sürümde veya ilerki sürümlerde eklenebilir.

:|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ThEDARq
    ThEDARq's avatar
    Erkek
    Bi Kuruyim Dedim Tek Kelimeyle İĞRENÇ! :| Tam Sürümüde Bu Şekilse olucaksa Hiç Çıkmasın:D

|| Beyaz Atlı Prensini Bekleme,Seyize Razı Ol,Yoksa Beygire Kalırsın..||
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek
    9 un özelliklerini kullanabilmek için iletişim kurduunuz insanlarında msn 9 kullanması gerekio.

NEDEN? (soru olarak)
Toplam Hit: 1064 Toplam Mesaj: 8