Windows Live Parolanızı Sıfırlayın. [Bilginiz Olsun]
-
Merhaba arkadaşlar.
1 haftadır, Windows Live parolanızı sıfırlayın adı altında mail alıyorum. İşin ilginç tarafı spamada düşmeden direk indexe geliyor. Mail tamamen fake olup şifre çalmaya yönelik bir maildir.
Bilgisi olmayan arkadaşların bilgisine diyerek uyarmak istedim. Sonra mailim gitti, msnim gitti demesinler. Gelen mail adresini google amcaya yazınca zaten ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.
postmaster@windowslivemail.com google search
-----------------------------------------------------------------------------------
Merhaba
Windows Live parolanızı sıfırlamaya ilişkin isteğinizi aldık. İsteğinizi onaylamak ve parolanızı sıfırlamak için aşağıdaki yönergeleri izleyin. İsteğin onaylanması, hesabınıza yetkisiz erişimi engellemeye yardımcı olur.
Parolanızın sıfırlanmasını istemediyseniz, isteği iptal etmek için lütfen aşağıdaki yönergeleri izleyin.
İSTEĞİ ONAYLAMA VE PAROLAYI SIFIRLAMA
1. Aşağıdaki web adresini kopyalayın:
Linki Sildim
ÖNEMLİ: Sahte (""kimlik avı"") e-postalarda çoğunlukla yanıltıcı bağlantılar kullanıldığından, Microsoft e-posta içindeki bağlantıları tıklatmamanızı, bunun yerine bu bağlantıları yukarıda açıklandığı gibi kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırmanızı önerir.
2. Web tarayıcınızı açın, bağlantıyı adres çubuğuna yapıştırın ve sonra ENTER tuşuna basın.
3. Açılan web sayfasındaki yönergeleri izleyin.
PAROLA SIFIRLAMAYI İPTAL ETME
1. Aşağıdaki web adresini kopyalayın.
Linki Sildim
ÖNEMLİ: Sahte (""kimlik avı"") e-postalarda çoğunlukla yanıltıcı bağlantılar kullanıldığından, Microsoft e-posta içindeki bağlantıları tıklatmamanızı, bunun yerine bu bağlantıları yukarıda açıklandığı gibi kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırmanızı önerir.
2. Web tarayıcınızı açın, bağlantıyı adres çubuğuna yapıştırın ve sonra ENTER tuşuna basın.
3. Açılan web sayfasındaki yönergeleri izleyin.
DİĞER BİLGİLER
Windows Live gizliliğinizi korumak için çalışmaktadır. http://g.msn.com/2privacy/trtr adresindeki gizlilik bildirimimizi gözden geçirmenizi öneririz.
Daha fazla bilgi için https://account.live.com adresindeki Windows Live Hesabı sitesine gidin.
Teşekkürler,
Windows Live Ekibi
NOT: İzlenmeyen bir e-posta adresinden gönderildiğinden lütfen bu iletiye yanıt göndermeyin. Bu adrese gönderilen postalar yanıtlanamaz. -
evet bu aralar cok olmaya basladı herkese geliyormus bu uyarın için saol ama yiyen cok var anlasılan adamlar hep yazmıs fakemı ciddi mi biri yardım etsin demişler demekki fakeyi yapan guzel yapmış