Windows Live Yükleme Hatası
-

10 gündür uğraşıyorum ama hala yükleyemedim şu Windows Live'ı.Önceden çok iyi çalışıyordu ama wireless git-gel yapa yapa Windows Live da açılmamaya başladı.Önceleri hata kodu veriyordu şimdi ise yüklenmiyor.Uninstaller programlarıyla Windows Live'a ait ne varsa silip tekrar denedim ama yine olmadı..
Şu an bilgisayarımda 8.5 yüklü.Onu da sorunsuz açıyor ama windows live 9 sürümü yüklenmiyor..Twitter'dan Bill Gates'e bile sordum ama cevap gelmedi.Galiba o da bilmiyor :p
Format dışında nasıl halledilebilir bu sorun ?
-
Yok mu bir formül?
-
İlk Önce Buradan Windows Installer Clean Up Programı İndiriyoruz.
İlk Önce Programı Kuruyoruz.
Program Hiçbir Şekilde Masa üstüne Simge bırakmayacaktır.
C:\Program Files\Windows Installer Clean Up
Bu Kısma Girip “msciuu.exe” Dosyasını Tıklıyoruz.Aşağıdaki Program Gelecek.

Ben Direk Seçmeniz Gereken Yerleri Gösterdim. Aman Select All veya Clear All Tuşlarını Seçmeyin Sonuçta Program Etkili Bir Temizleme Programı Windows Messengere Ait Dosyaları Silerseniz MSDos Klasörünün Açılıp Ona Ait Bilgilerin Silinmeye Başlayacağını Göreceksiniz. -
Hocam dediğin programla siliyorum sonra tekrar yüklemeye çalıştığımda;
Genel ilerleme durumu aniden %7-21-56-78-98 oluyor ve sonradan yine aynı hatayı veriyor.
-
C-M-D bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam dediğin programla siliyorum sonra tekrar yüklemeye çalıştığımda;
Genel ilerleme durumu aniden %7-21-56-78-98 oluyor ve sonradan yine aynı hatayı veriyor.
-----------------------------format at :) msni bir bozduydum kodlarını kurcaladım ettim derken ne kaldırılıyor ne kuruluyordu tam çözdüm dedim kamera açınca kapanmaya sbaşladı sikerim dedim format attım :)
-
hacci portable kullan msn 7.5 kullanıyorum;)
-
Bilgisayar saatini ve tarihini kontrol et.
-
1001 formül denedim ama olmadı da olmadı.Mecburen format yicek pc.