Windows Mobile İ Ozleyen Bi Benmiyim ?
-
2004 te motorola mpx220 ile basladigim macera 2010 da htc hd2 ile son buldu
simdiyse blackberry 9900 kullaniyorum.
arada kullandigim butun cihazlar windows mobile liydi, azonce yandaki anketi gordum windows mobile degilde windows phone yaziyodu icimi bi huzun kapladi. hp rw 6815 imi ozledim, telefonumu eline alan arkadaslarimin `bu ne lan` deyisini hatirladim.
dell axim x51v mi hatirladim.
simdi bu cihazlarin hepsi evin karanlik koselerinde tozlanirken ben elimde blackberry ile bis nimetlerinden faydalaniyorum, push mailin tadini cikariyorum.
ama hicbisey resistive ekranda kucuk bi noktaya tirnakla dokunmaya calismak kadar guzel olamiycak bi daha
-
evde tozlanmasın yollasana bana :|
-
%10 içindeyim mutluyum ;)
-
eten m500 ile başladım.
asus p535 aldım sonra, yeni batarya aldım hala çalışıyor :)
hatta arabada sabit gps alıcısı olarak kullanıyorum :)
-
bende de htc touch2 vardı windows mobile 6.5
çok beğenerek almıştım ve microsoft un desteğini bitirene kadar da beğenerek kullandım. tüm ihtiyaçlarımı görüyordum neredeyse.
şimdi dolabımda lumia 920 nin kutusunda özenle saklıyorum.
arada açıp bakıyorum da aslında o kadar da kötü bir sistem değildi. sadece tüketim amaçlı değil de üretim amaçlı bir sistemdi o yüzden kaybetti.
Quetzalcoatl tarafından 18/Tem/13 17:12 tarihinde düzenlenmiştir -
Bana görede Symbian efsanedir.Nokia 6630'da divx film bile izlemiştim zamanında.Hey gidi günler.
-
Quetzalcoatl bunu yazdı
bende de htc touch2 vardı windows mobile 6.5
çok beğenerek almıştım ve microsoft un desteğini bitirene kadar da beğenerek kullandım. tüm ihtiyaçlarımı görüyordum neredeyse.
şimdi dolabımda lumia 920 nin kutusunda özenle saklıyorum.
arada açıp bakıyorum da aslında o kadar da kötü bir sistem değildi. sadece tüketim amaçlı değil de üretim amaçlı bir sistemdi o yüzden kaybetti.
buzuk dudakli ka$arlar bu aletlerle profil fotografi cekmeyi beceremedigi icin satamadi
-
Mpx200 rulez!
Hala taş gibi duruyor dolapta, geçen şarj ettim tüm gün oynadım özlemişim, onun yeri hakkaten ayrı.
-
Benim de 320x320 HP 6915 im vardı. 1450 tl idi.
-
benimde asus vardı hala lanet ederim pda gibi ta anasını . . .