Windows Mobile Kontör Yiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

hacılar bende samsung i780 var. gayet hoş alet. aldığımda içinde wm 6.5 kuruluydu. iyi güzel, herşey hoş. aldığımdan bu yana hiç kontör yüklememiştim :F  (aveada aran kazan diye bi meret var, o yüzden aveayı değişmiyorum. peder bey türkselle beni arıyo ben de her yöne beleş kazanıyorum. neyse..)

geçen gün yükledim kontör ve gps programına girerken bi baktım "connecting with avea zart zurt" edge ile mi giriyo, 3g ile mi bilmiyorum ama kontör yiyo. alet açıkken telefonu kapatıp açınca da data connection felan bişeyler yazıyo bi bakmışım kontörü bitirmiş. kapatıyorum data connectionu ama tekrar açılıp  yine aynı şeyi yapıyo.

napmalı ne etmeli müridler. bi de msn kurdum ve zannediyorum alet internetin başka programa kullanılmasına izin vermiyo. böyle de bi sorunum daha var. 

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

wm 6.5 internet paketi olmadan kullanilmaz paketin yoksada ayarlari boz yoksa her turlu baglanir.hava durumudur sudur budur paso baglanir o

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    l33ts
    l33ts's avatar
    Erkek

bende kullandım i780 hocam

yanlıs hatırlamıyorsam internet ayarlarından turkcel avea vodafone internet vs bulup ayarlarını silmen gerek. ondan sonra herhangi bir program baglanmak istesede baglanamıcak.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

no data programı var. onu bul google dan kur telefona. sorunun düzelir. isteğin dışında nete bağlanmaz artık.

Naber la?
Toplam Hit: 1035 Toplam Mesaj: 4