Windows Ön Yükleme Kısmını Nasıl Yedeklerim
-
Arkadaşlar hani C ve D ye birer işletim sistemi kurduğumuzda pc açılırken soruyordu hangisini başlatalım diye ben o ekranı yani o seçeneğin orada belirmesini sağlayan dosyaları yedeklemek istiyorum nasıl yapabilirim
-
Bilen kimse yok mu ?
-
? cevap verecek olan yok mu
C:\bootmgr kısmını yedeklesem sadece yeterli olur mu ?
srsr_mnyk tarafından 07/Haz/13 19:02 tarihinde düzenlenmiştir -
hala çözemedim birisi yardımcı olacakmı pc açılışta hangi işletim sistemini açayım diyor ben o ekranın yedeğinini nasl alabilir soruyorum çünki C deki sistemi silince o bootekranıda kayboluyor ben yeni sistem korucam yedeklediğim boot ekranını koyucam oraya 2 işletim sistemini göstericek yine
-
Hoca sen pskopatmısın orayı yedeklemek isteyen ilk insansın sanırım :)
Amacın ne detaylıca bi yazarmısın şu işi, eski sitemi koruyup yeni ikinci bir sistem daha mı kuracaksın ? -
MBR bölümünü yedeklemen lazım.
-
mfatihbodur bunu yazdı
Hoca sen pskopatmısın orayı yedeklemek isteyen ilk insansın sanırım :)
Amacın ne detaylıca bi yazarmısın şu işi, eski sitemi koruyup yeni ikinci bir sistem daha mı kuracaksın ?yok kardeşD: kısmında farklı bir işletim sistemi var ona hiç dokunmuyorum fakat C deki asıl sistemi formatladığımda D: deki sisteme giremiyeceğim için (hangi işletim sistemi başlasın bölümü varya pc açılırken orada seçim yapıyorsun eğer 2 tane varsa o yok olacak işte format attığımda c ye )
soruyorum psikopatlıkla alakası yok :D
Fatih : onunasıl yapıcaz bide eminmisin ? yeniden kurmak istemiyom 2. işletim sistemini :D
srsr_mnyk tarafından 29/Ağu/13 14:11 tarihinde düzenlenmiştir -
Sana Boot Manager lazım...
C ve D de kullandığın işletim sistemlerini belirtseydin
sana daha detaylı yardımcı olabilirdik...
Windows olduğunu var sayarak http://www.boot-us.com u incele derim..