Windows Önizleme Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

herkese selamlar,

biliyorum bu aralar windowsla ilgili çok konu açıyorum ama hak verin 8 senedir macos kullanıcısıyım alışma sürecindeyim. mac'te ses dosyasının üzerine gelip space tuşuna basınca ses dosyası çalıyordu bu benim için çok önemli bir özellik çünkü ses drum kit seçerken tonlarca dosya için teker teker tıklayıp media playerın açılmasıyla ekran kaplanıyor ve tekrar kapatıp ses dosyalarına dönmem işkence oluyor windows için böyle bir özellik var mı? yani ses dosyasına gelip space'e basınca ses dosyası çalsın istiyorum? 

Not: windows 10

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jinpachi
    Jinpachi's avatar
    Erkek

böyle birşey var, konu eski ama fikir verir.

https://teknobolge.com/nasil-yapilir/windows-bilgisayariniza-macin-dosya-onizleme-ozelligini-ekleyin

programı denedim. windows 10 da çalışıyor.  müzik dosyaları için dsyayı seçtikten sonra Space + P  başlatıp durduruyor.

program ayarlarından P harfi yerine başka bir tuş atayabilirsin. Space için yapacak bişey yok...

edit: eksik kelime kullanımı + açıklama

Jinpachi tarafından 06/Tem/19 14:41 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşa, Öl...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

indirdim hocam sırf space ile de oluyor p ye gerek kalmıyor tam istediğim gibi oldu allah razı olsun duacınım :)

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jinpachi
    Jinpachi's avatar
    Erkek

güzel özellikmiş aslında. kullanışlı.

sayende bende kullanırım.

Yaşa, Öl...
Toplam Hit: 833 Toplam Mesaj: 4
windows 10 windowa