Windows Önyükleme Yöneticisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Hocalar

ben xp pro kullanıyordum laptopta sonra formatla onu silip vista yükledim sonra onuda formatla silip Win 7 ultimate yükledim laptopu her açışımda Windows ön yükleme yöneticisi geliyor win 7 den mi yoksa xp den mi başlatmak istediğimi soruyor formatla yüklemiştim xp den kalıntılarmı kaldı acaba bunu diyor. Win 7 yi seçince açılıyor xp yi seçinceolmadığından zaten açılmıyor bu sorunu nazıl düzeltebilirim? boot.ini ile alakalıymış onda xp ile ilgili şeyleri silmek filan gererkirmiş komut isteminde ama yapamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek
    çalıştıra msconfig yazacaksın ordaki sekmelerin birindeydi adını hatırlamıyorum onu seçeceksin xp'yi sildiysen onun seçip önyükleme yollarını denetleye tıklayacaksaınsonrası kendiliğinden gelir

Bence bu dünya üzerinde seçilmiş ırk diye bi kavram varsa bu ırk kesin ruslardır.Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi onlar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    win 7 de yok o denetleme olayı ön yüklemebölümü varama orsa sadece win 7 gözüküyor

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    risperdal
    risperdal's avatar
    Erkek
    Aynı sorun benim de başıma gelmişti. Easybcd adlı program ile olmayan işletim sistemini boot dan silmiştim. Direk win 7 den başlıyor artık.

Özgür iradeydi şeytanım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    h4ckinger bunu yazdı:
    -----------------------------
    Aynı sorun benim de başıma gelmişti. Easybcd adlı program ile olmayan işletim sistemini boot dan silmiştim. Direk win 7 den başlıyor artık.
    -----------------------------
    sağol hocam halloldu

Toplam Hit: 2408 Toplam Mesaj: 5