Windows Önyükleme Yöneticisi
-
Hocalar
ben xp pro kullanıyordum laptopta sonra formatla onu silip vista yükledim sonra onuda formatla silip Win 7 ultimate yükledim laptopu her açışımda Windows ön yükleme yöneticisi geliyor win 7 den mi yoksa xp den mi başlatmak istediğimi soruyor formatla yüklemiştim xp den kalıntılarmı kaldı acaba bunu diyor. Win 7 yi seçince açılıyor xp yi seçinceolmadığından zaten açılmıyor bu sorunu nazıl düzeltebilirim? boot.ini ile alakalıymış onda xp ile ilgili şeyleri silmek filan gererkirmiş komut isteminde ama yapamadım yardımcı olursanız sevinirim. -
çalıştıra msconfig yazacaksın ordaki sekmelerin birindeydi adını hatırlamıyorum onu seçeceksin xp'yi sildiysen onun seçip önyükleme yollarını denetleye tıklayacaksaınsonrası kendiliğinden gelir
-
win 7 de yok o denetleme olayı ön yüklemebölümü varama orsa sadece win 7 gözüküyor
-
Aynı sorun benim de başıma gelmişti. Easybcd adlı program ile olmayan işletim sistemini boot dan silmiştim. Direk win 7 den başlıyor artık.
-
h4ckinger bunu yazdı:
-----------------------------
Aynı sorun benim de başıma gelmişti. Easybcd adlı program ile olmayan işletim sistemini boot dan silmiştim. Direk win 7 den başlıyor artık.
-----------------------------
sağol hocam halloldu
Toplam Hit: 2408 Toplam Mesaj: 5