folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Windows Oturumu Kapat Sorunu.Bir El Atıverin Arkadaşlar

Windows Oturumu Kapat Sorunu.Bir El Atıverin Arkadaşlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

Arkadaşlar şimdi baştan anlaşalım gözümde bir terslik felan yok ( kör, renk körü vs...)  :)

Windowsta bildiğimiz oturumu kapat tuşuna basıyorum  AMA BİLGİSAYAR, KENDİNİ YENİDEN BAŞLATIYOR.

Anlamadım gitti. Normalde yeni format attım ve eskiden hangi programları kuruyorsam onları kuruyorum.Bir de pc yeniden açıldığında windows ciddi bir hatadan kurtuldu mesajı çıkıyor.

Anlayacağınız Yardım PLZZZZZZ

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cruel_storm
    cruel_storm's avatar
    Erkek

bence format çek ama formattan önce windowsu onarmayı da deneyebilirsin genelde sistem dosyalarında dll veya explorer.exe gibi exe dosyalarında oluşan hatalardan kaynaklı olarak böyle bir hata uyarıs alıyor olabilirsin

Elektronikci olmak için çok çaba harcamam gerekiyor ANNE
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    şimdi şöyle bişey var hacım ad awareyi bir kur tarat derim düzeltebilir.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeSHeR
    BeSHeR's avatar
    Erkek
    ontedi bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaşlar şimdi baştan anlaşalım gözümde bir terslik felan yok ( kör, renk körü vs...)  :)

Windowsta bildiğimiz oturumu kapat tuşuna basıyorum  AMA BİLGİSAYAR, KENDİNİ YENİDEN BAŞLATIYOR.

Anlamadım gitti. Normalde yeni format attım ve eskiden hangi programları kuruyorsam onları kuruyorum.Bir de pc yeniden açıldığında windows ciddi bir hatadan kurtuldu mesajı çıkıyor.

Anlayacağınız Yardım PLZZZZZZ

-----------------------------
    Makinende oturumu kapat diyorsun ve makine restart atıyor diyorsun eger normal bi şekilde restart atıp acılıyorsa makinendeki sorun yazılımsaldır ama oturumu kapat dediginde pat diye kapanıp yeniden acılıyorsa ve acılısta sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı diyorsa sorunun fizikseldir kasanın içini ac işlemci fanını power supply fanını ve kasa fanlarını kontrol et anormallik varsa temizle anakart'a gelen power kablolarını kontrol et ve makineni tekrar calıstır buyuk ihtimalle sorun devam edecektir makineyi gozle gormedigim için deneme yanılma yoluyla ilerleyeceksin sorun giderildiyse sorun yok demektir makineni ole kullanmaya dewam et ama sorun dewam ediorsa gelelim şimdi kontrol edecegin yere bilgisayarında harddisk kablolarını kontrol et sonra dene yine sorun dewam ediyorsa en son bakacagın ve garanti arızanın cıkacagı yeri soyluyorum Ramleri kontrol et kac mb ram kullanıyorsun ve kac tane ram var makinende eger tek ram varsa slotları degiştirip dene ama birden cok ram varsa tek tek söküp test et Buyuk ihtimalle sorunun ramdan cıkacak arkadasım sonuc bildirirsen yardımcı olmaya calısacagım..

Korkma,Ama sunu bilki Bir gün öleceksin,Bunu anlayıp KabuLLenene Kadar anLamsız bir hiçsin...!
Toplam Hit: 1939 Toplam Mesaj: 4