folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Windows Partisyonumu Kurtarmak İstiyorum

Windows Partisyonumu Kurtarmak İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nothing
    nothing's avatar
    Erkek
    hemen konuya giriyorum su anda kullanmakta oldugum isletim sistemine turkce klavye tanitamadigimdan dolayi turkce karakter kullanamiyorum.O yuzden banlamazsaniz sevinirim. bilgisayarimda kubuntu ile windowsu GRUB ile sorunsuz bir bicimde kullaniyordum.Bugun ubuntu kurmaya karar verdim.Kurulum yeri olarak da eski kubuntunun oldugu yeri gosterdim.fakat kurulumda takildi. boyle ubuntu olmaz olsun dedim, cikardim CD yi.dogal olarak GRUB da giti. tekrar kubuntu kurmaya calistigimda da ayni sorunla karsilastim. su an bilgisayarimi ancak live cdler ile acabiliyorum. ............................................................ neyse lafi fazla uzattim.soruya geciyorum ben linuxtan vazgectim.pasalar gibi windows kullanmak istiyorum.eski kurulumu berbat etmeden durumu kurtarmanin bir yolu var mi?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nothing
    nothing's avatar
    Erkek

sorun çözüldü.3.denemede kurabildim kubuntuyu.

bu konuya gerek kalmadı artık. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nothing
    nothing's avatar
    Erkek

yaşasın windows.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Hocam forumda boş bir topik olmasın diye bence ya nasıl kurduğunu anlat ki aynı sorunu yaşayanlar arama motorunu kullandıklarında birilerinin anlatmasını beklemeden bir sonuca ulasabilsinler,yada çöpe taşı..Bu benim düşüncem saygılar..

jack daniels 160 yaşında
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nothing
    nothing's avatar
    Erkek

pc_worm haklısın.

açıkça söylemek gerekirse hiç bir şey yapmadım.

başka bir cd aldım.aynı şeyleri yaptım.bu sefer hata vermedi.sorunsuzca kuruldu.

aynı sorunla karşılaşan olursa tekrar kurmayı denesin.ben 2 defa denedim, üçüncüsünde oldu.

Toplam Hit: 705 Toplam Mesaj: 5