Windows Phone & Windows 8 Uygulama Gelistirme Eğitimi
-
" Microsoft Türkiye ofisinde MSP Lideri arkadaşlarımızla düzenlediğim bir Windows 8 ve Windows Phone Uygulama Geliştirme eğitimi var. Ben ve 2 arkadaşımla birlikte etkinlikte uygulama geliştirmeye giriş seviyesinde bilgilerimizi aktarıyor olacağız.
Microsoft Türkiye ofisini görmek ve Microsoft'un bu 2 yeni teknolojisiyle ilgili eğitim almak isteyenler etkinliğimize katılabilirler, ücretsizdir tamamen.
Etkinliğe katılabilmek için mutlaka facebook etkinliğine katılıyor işaretlemeniz gerekli, aksi takdirde Microsoft Türkiye binasına girişte sorun yaşanabilir.
Bu konuda meraklı arkadaşlarınızı da yönlendirebilirsiniz.
http://www.facebook.com/events/478611998854598/ "
buraya kadar olan kısım c/p idi, biraz da ben bilgi vereyim, yazıldıgı gibi 3 MSP lideri tarafından verilecek bu egitim, organize eden kisi de okulumdan arkadasımdır, kodlama bilgisi üst düzey diyebilirim ve bildiklerini gayet akıcı bir sekilde karsısındakine aktarabilir.
yani balon bir etkinlik olmaz, gidenler olursa kesinlikle bir seyler ögrenerek cıkacaktır microsoft binasından.
gelmeyi düsünenler bana da pm atabilir, herhangi bir sorunda yardımcı olmaya calısırım.
benim gelip gelmeyecegim su an belli degil, duruma baglı. gelen olursa belki ortak bir yerde bulusup gidebiliriz.
kontenjan sınırı yok, sayı artarsa daha büyük bir salona gecilecek, iceride salondan bol bir sey yok zaten.
simdilik bu kadar.
-
Microsoft Türkiyedemi çalışıyorsunuz?
Dreamspeak tan yararlanırken üni öğrencileri bilgisayar mühendisliği bölümü ve diğerleri olarak ayrıma tabi tutuluyor. 170 e yakın uygulamaya bilgisayar mühendisleri, en fazla 20 uygulamaya diğer üni öğrencileri ulaşabiliyor. Bir başka nokta etkinlik tarihi olarak 22 Mart'ı belirlemişsiniz. 23-24 Mart ta ygs sınavı var. Katılmak isteyen birçok genç ygs olduğundan katılamayacaktır. Etkinliği 3 Nisan ve sonrası yaparsanız hem daha fazla kişi katılır hemde daha bilgilendirici olur. 22 Martta marslılar dünyaya inse bile sınava gireceklerin aklı yine ygs de olur. Olgunisik tarafından 11/Mar/13 20:57 tarihinde düzenlenmiştir -
hayır hocam, bu sene msp programına dahil edilmistim, egitimi verecek olan arkadaslar da msp liderleri, yani calısan konumunda degiliz.
egitim zaten üniversite ögrencilerine yönelik, ygs'ye girecek kisilerin önceligi sınavlarıdır tabii ki, onlar da artık baska bir egitime dahil olurlar.
dreamspark konusunda bir sey diyemeyecegim, tamamen microsoft'un bilecegi is.
-
takip..
bilgileri burdanda paylaş kardeşim, gelme imkanımız düşük.
ama anlatım tarzın iyidir senin :) bununla ilgili güzel bir çalışma hazırlarsın.
-
yapmayın ya. Kardeşimin doğum günü lan :F
edit 1: eğer 17.00 da bitecekse gelebilirim.
edit 2: ulan o günde okul o saatte bitiyor. sıçayım ya.
edit 3: arkadaş liseli olmak bu kadar mı sorundur hayatta !!!
angelofhope tarafından 11/Mar/13 21:24 tarihinde düzenlenmiştir -
üni öğrencilerinin 1 ve 2 sınıflarında "ne işim var lan bu şehirde/bölümde" diyerek sınava girenleri çoktur. Bende onlardan biriyim. Bu benim ikinci üni ilkinde de sürü halinde sınava girmiştik. :-(
Gidemeyeceğimiz garanti. En azından videolarını paylaşırsanız iyi olur. -
bizden giden var mı ?
-
beyler seminer yarın giden yok mu ?
görmeyenler için yukarı !