Windows Phone 8 Kurulumu Nasıl Yapılır ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Arkadaşlar konu başlığı gayet açık. Elimdeki telefonu bozdum yazılımın yeniden yüklenmesi gerekiyor. Bunun için nasıl ne yapıyoruz bilgisi yada fikri olan varmı ? Emülatörlere wp8 kuranlar varsa nasıl yapıldığını ve yazılımın dosyalarını paylaşabilirmi ? Yardımlarınızı bekliyorum durum acildir !

Şimdiden teşekkür ederim.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Telefonunuzu açamıyorsanız veya ayarlarına erişemiyorsanız, telefonunuzun düğmelerini kullanarak da fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Gücü kapatın.
    SES DÜZEYİ AŞAĞI düğmesini basılı tutun ve daha sonra hızlı bir şekilde GÜÇ düğmesine basın. Ekranda bir simge gördüğünüzde SES DÜZEYİ AŞAĞI düğmesini bırakın.
    Daha sonra sırasıyla aşağıdaki donanım düğmelerine basın: SES DÜZEYİ YUKARI > SES DÜZEYİ AŞAĞI > GÜÇ > SES DÜZEYİ AŞAĞI.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo
    Citizen bunu yazdı

Telefonunuzu açamıyorsanız veya ayarlarına erişemiyorsanız, telefonunuzun düğmelerini kullanarak da fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Gücü kapatın.
    SES DÜZEYİ AŞAĞI düğmesini basılı tutun ve daha sonra hızlı bir şekilde GÜÇ düğmesine basın. Ekranda bir simge gördüğünüzde SES DÜZEYİ AŞAĞI düğmesini bırakın.
    Daha sonra sırasıyla aşağıdaki donanım düğmelerine basın: SES DÜZEYİ YUKARI > SES DÜZEYİ AŞAĞI > GÜÇ > SES DÜZEYİ AŞAĞI.

Hocam senin dediğin fabrika ayarlarına sıfırlar. Benim istediğim ise firmware sıfırdan yüklemek. Yani telefonu bağlıycam ve yeniden kurulum yapacağım. İngilizece kaynaklardan birkaç birşey buldum ancak telefon açık kalmadığından (Ses alçalt ve power basılı tutunca flash moduna geçiyor. Burada sabit kalması gerekirken telefon kendini kapatıyor.) Bu sebepten dolayı telefona yazılım yükleyemiyorum. Elimde başka bir tane lumia 920 var çalışıyor. Bunun üzerinde test etmek istedim. Ancak Nokia Care Suite programı indirdiğim firmware in uyumlu olmadığını söylüyor. Ve normalde telefon bağlı ve firmware seçili iken programing butonu aktif olması lazım. Ama gelin görün ki olmuyor. Anlatım buldum şöyle. http://www.wpcentral.com/how-fix-bricked-920-after-reset dedikleri herşeyi yapmama rağmen olmuyor. Telefoncu arkadaşlardan yardım eli bekliyorum. Özellikle emülatörlere wp8 kuranlar olursa süper olur. Telefon kapalı konuma geçtiği için hemen usb görmüyor telefonu. Nasıl bu sorunu aşabiliriz. Garantiye göndermek son istediğim şey. Adamların 3 haftadan önce gönderdiği hiçbişey yok. Garantiye gönder demekten başka herkesin önerisini dinleyebilirim. Yardımlarınızı bekliyorum. Veya bu işin altından kalkabilecek ve şuan Gebzede olan müridler varsa ücretini verip yaptırabilirim. Türkcell e gittim 50 TL çekti pezevenkler bir yazılım için. Bir telefoncuda 20 ye yaparım dedi. Ama daha önce yapmamışlar. Bu sebepten telefonu vermek istemiyorum. Onlarda benim yaptığım gibi google dan bakacaklar sonuçta.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
Toplam Hit: 1177 Toplam Mesaj: 3