Windows Phone 8.1 Preview Yayınlandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek

Windows phone için bugün 8.1 preview güncellemesi yayınlandı. Ancak indirmek isteyenler developer olarak giriş yapıp ücretsiz indirebilirler. Ben yükledim. Fazla kurcalama fırsatım olmadı ama hoşuma gitti. Tasarım daha iyi, ayrıca sd karta uygulama yüklenebiliyor artık. Vpn desteği eklenmiş falan.

Vatana millete hayırlı olsun :)

http://www.windowsphoneturkiye.info/nasil-yapilir/windows-phone-81-gelistirici-on-izleme-yukleme/

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

ah nokia ahhh yiğit gibi symbian ın belini büktün. çoluk çocuğa güldürdün. boynun devrilsin nokia boynun devrilsin.

bizi android gibi sunta kılıklı heryeri reklamlarla dolu özel bilgilerimizi sömüren işletim sitemi ile başbaşa bıraktın.

windowsun kapısını çaldın geride bunca s60 kullanan babayiğitleri bıırakıp arkana bile bakmadın.

s60 ne yi eksikti boyun sökülsün oturupta 2 kod yazıp geliştirseydin taşa suya muhtaç kalasın.

yer yarılsın içine gir nokya dağ gibi sistemi ezdin geçtin bizide kendinide yaktın nokya .

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Belki ileride iyi olacak Windows phone ama Nokia zamanında androide geçseydi bu kadar zarar etmezdi, Allah müstehakını versin o ceonun

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Nokia'yı bu hale getiren Microsoft zaten.Adamlar Çinliler gibi böl, parçala, yönet yaptılar.Güzelim şirketi zarara sokup bedavaya aldılar.Ayrıca WP8 telefon şuan alınmaz.1 senesi daha var gelişmesi için.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek
    8 ile arasında bariz fark var mı ? geçenlerde indirdim ama kurmadım 8 vardı üşendim açıkcası.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Bandito bunu yazdı
    8 ile arasında bariz fark var mı ? geçenlerde indirdim ama kurmadım 8 vardı üşendim açıkcası.

Android'de yıllardır var olan ios'un ise ios 5'te getirdiği özellik olan yukarıdan çekince gelen bildirim çubuğu gelmiş. Bir tek o gözüme çarptı. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 750 Toplam Mesaj: 6