Windows Phone Denim Güncellemesi
-

Cortana Yayılıyor!
Microsoft'un sesli asistanı Cortana, güncellemeyle birlikte büyük ilerleme kaydedecek. Açıklamaya göre Cortana, artık İngiltere ve Çin'de Beta olarak kullanılabilir olacak.
Ayrıca sesli asistan için Hindistan, Avustralya ve Kanada'da, Alpha sürümleri kullanıma sunulacak.
Cortana'nın güncelleme öncesinde aktif olarak kullanılmaya devam edildiği Amerika'da ise, pek çok yenilikle birlikte, takvim iyileştirmeleri, Bluetooth araç kiti ve daha gelişmiş dil ile çok daha iyi bir kullanım sunacak.
Kolay Oluşturulabilen Canlı KlasörlerLumia Denim güncellemesiyle birlikte dikkat çeken bir diğer yenilik ise canlı klasörlerdeki yenilikler. Kolay kullanım sunan canlı kalsörlerde uygulama ve oyun kısayollarına çok kolay erişilebilecek. Uygulamaları üst üste getirerek kolayca oluşturulabilecek klasörler, görsel açıdan çok kullanışlı olacak.
Mesajları Birleştirin ve YönlendirinLumia Denim ile yenilenen mesajlaşma uygulamasında, aynı kişilerden gelen mesajlar birleştirilecek, gelen mesajları, farklı telefonlara yönlendirebileceksiniz. Alarm Erteleme Süresini Özelleştirin
Artık Lumia Denim güncellemesiyle birlikte, alarm uygulamasındaki erteleme süresini özelleştirebileceksiniz. Bu şekilde alarmı istediğiniz bir süre erteleyerek, daha rahat uyanabilirsiniz.
Artan Hız ve GüvenlikYenilenen Wifi uygulaması ile VPN, Hotspot ya da normal kablosuz bağlantılarınızın güvenliği artıyor. Bu şekilde daha güvenli bir web deneyimi elde edilebilir.
Ayrıca Lumia Denim ile birlikte, İnternet Explorer Mobil'in hızı artıyor. Lumia Denim'le birlikte daha hızlı bir web deneyimi sizleri bekliyor.
Ve Gelelim Kamera'yaGüncelleme sonrasında, bir Android ya da iOS cihaz kullanır gibi hızlı fotoğraflar yakalayabilirsiniz. Lumia Denim güncellemesiyle birlikte, kameralar atık daha az noise yani dumanlı görüntüye sahip olacak. Artık çok daha canlı fotoğraflar yakalanabilecek. Ayrıca otomatik HDR ve akıllı Flaş modları ile en iyi görüntüleri elde edebilirsiniz. Özellikle arka kamerayla selfie çekerken, yanda kamera tuşu olmayan Windows Phone modellerinde, ekrandaki fotoğraf yakalama butonunu aramak gerekmeyecek. Cihazınızı daha rahat tutarak sesli olarak fotoğraf çekebileceksiniz.
SensorCore teknolojisi ve Cortana'ya eklenen yeni özellikle, kamera uygulamasını açıp "Hey Cortana" dediğinizde, otomatik olarak belirlediğiniz ayarlar ile, Cortana fotoğrafınızı çekecek.
Microsoft tarafından 2015 yılına girilmeden yayınlanacak güncelleme, tüm Windows Phone Lumia modellerine gelecek.http://shiftdelete.net/iste-lumia-denim-yenilikleri-55889
Resmen dalga geçmişler. Android ve ios'ta yıllardır var olan özellikleri yeni getiriyorlar. Birde Microsoft olacak.
-
Android gibi hızlı fotoğraflar yakalayabilirsiniz derken ironi yapmışlar sanırım
Yenilik olayına gelince buna konsept olarak bakmak lazım, yıl 2014 ama bluetooth'tan iphone dan iphone a dosya atamıyorsun, atmayı geçtim ituns olmadan cihaza dosya atamıyorsun. Adam bir güncelleme çıkarsa buna yenilik dese güleriz tabii, ama bu da apple ın bir konsepti.
Fdumanli tarafından 08/Kas/14 21:25 tarihinde düzenlenmiştir -
Samsung'un touchwizz romu boktan tamamda hocam Nokia Camera ne olacak ? Bir tıklıyorsun iki saat Sürdürülüyor... yazısı çıkıyor. Panxer mürid gelirse şimdi dinle ondan Lumia sattıkları kullanıcılardan gelen şikayetleri. :)
-
Fdumanli bunu yazdı
Android gibi hızlı fotoğraflar yakalayabilirsiniz derken ironi yapmışlar sanırım
Yenilik olayına gelince buna konsept olarak bakmak lazım, yıl 2014 ama bluetooth'tan iphone dan iphone a dosya atamıyorsun, atmayı geçtim ituns olmadan cihaza dosya atamıyorsun. Adam bir güncelleme çıkarsa buna yenilik dese güleriz tabii, ama bu da apple ın bir konsepti.
hacı jbsiz kullanıyorum. her nevi dosyayı da atıp alıyorum. internet varsa sıkıntı değil.
iosta en sevmediğim olay dosya yöneticisi olmaması :@ 6600dan beri alışığım ben aga file managera :(
-
joe_black bunu yazdıFdumanli bunu yazdı
hacı jbsiz kullanıyorum. her nevi dosyayı da atıp alıyorum. internet varsa sıkıntı değil.
iosta en sevmediğim olay dosya yöneticisi olmaması :@ 6600dan beri alışığım ben aga file managera :(
Jailbreak yaparsan ifle var.
-
öncelikle androite alışmış biri olarak ilk fırsatta lumia 520 cihazımı değiştirip rahat ettiğim işimi daha iyi gören androite geri dönceğim.
yanlız lumia 520 de bahsedilen günceellemelere gerek yok ayrıca bahsettiğiniz problemlerde yok.
kameram şak diya açılıp cort diye çekip zırt diye tekrar hazı hale geliyor.
donma kasılma gibi sorunum hiç yok. 520 bukadar eski olmasına rağmen aklıma gelebliecek her uygulayı taş gibi kullanıyorum.
here drive navi falan fıstık desen zaten şahane.
evet uygulama sıkıntısı ciddi anlamda var. hatta istediğim birçok uygulamayı bulamadım. bulsamda adam gibi çalışmadı.
son zamanlarda microsoft kendi uygulamalarını bayağı genişletti birsürü iş gören şeyler kurdum.
mesela dandik kameram ile microfot makro çekimi uygulaması ile şahane çekimler yapabiliyorum.
selfi ve buna benzer kolay toplu çekim için microsoft camera uygulaması ile gülerek, konuşarak, sallayarak çekimler yapabiliyorum.
yani bahsettiğiniz güncellemelerin sıkıntısını yaşamıyorum şahsen. cihaz canavar gibi iş görüyor. ama android candır abi.
nerde benim touchpalx klavyem :(
-
yok hocam "nokia camera" mustafanın dediği gibi biraz geç açılıyor benim 1520 de bile. çünkü çok gelişmiş bir kamera uygulaması, profesyonel ayarlar falan var ama ben kullanmıyorum.
denim i falan değil de windows 10 u merakla bekliyorum ben, microsoft inadından vazgeçip windows'taki arayüzü telefonlara uyarlamaktan vazgeçer umarım. şu arayüzü biraz canlı yapsalar peynir ekmek gibi satılacak şu cihazlar yemin ediyorum.
-
torpedo_XL bunu yazdıjoe_black bunu yazdıFdumanli bunu yazdı
Jailbreak yaparsan ifle var.
hacı aylardır jb yapmıcam diye tutuyom kendimi. jb yapsam anasnı skcem telefonun ondan -_-